reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Pytia też myslałam o depilacji,bo ja mam bardzo gęste i grube włosy niestety nie tylko na głowie:sorry2: I bardzo szybko mi rosną...Wszędzie:dry: Myślałam o depilacji bikini chociaż woskiem to też zawsze wolniej odrastają...Ale jakoś mi wstyd:zawstydzona/y::-p

reklama
Mopku, jak tam twoja waga, bo moja nie chce spadać, ja już sama nie wiem jak to jest, ale patrząc na twoje metamorfozy, zaczynając od 1999 roku, to wierze ze damy rade:-D:-D:-D:tak:;-)
Pewnie ze sie da bo zasada jest prosta jak mało jesz to nie dostarczasz organizmowi odpowiedniej ilosci kalori i musi ruszyc zapasy tłuszczowe ja chudłam bardzo szybko ale na diecie i z bardzo duza iloscia ruchu (własciwie to przy mojej pracy i cwiczeniach to nie miałam kompletnie czasu na jedzenie ale miec silna wole siedzac w domku to chyba ponad moje siły , jak na razie jak juz pisałam staram sie bardziej nie przybierac bo po porodzie moja waga zaczeła w gore pędzic w zastraszającym tempie a nie w doł (przy wypisie 77 a po miesiacu 81) na razie trzumam sie dalej 80 całe szczescie ze jestem wysoka ale wysoki grubas to w sumie jeszcze gorzej niz mała kuleczka bo wyglada jak king kong:shocked2:
a co do okropnej walki z owlosieniem to coz taka dola nasza a te lasery tez nie sa takie sudowne bardzo bolesne i tzreba wielu zabiegów zeby sie dziadostwa pozbyc na dłuzej, ja takich doswiadczen nie posiadam ale kumpela mówiła bo pracowała w takim salonie

Pytia też myslałam o depilacji,bo ja mam bardzo gęste i grube włosy niestety nie tylko na głowie:sorry2: I bardzo szybko mi rosną...Wszędzie:dry: Myślałam o depilacji bikini chociaż woskiem to też zawsze wolniej odrastają...Ale jakoś mi wstyd:zawstydzona/y::-p
Aniu nie ma sie czego wstydzić, dla pań które pracują w gabinietach kosmetycznych to normalka.
Ja chodzę na wosk, ale wstyd sie przyznać, ostatnio zaniedbałam:zawstydzona/y:

Jeśli chodzi o owłosienie, to ja mam wielkie szczęście. Na głowie mam naprawdę sporo włosów i są one grube, natomiast na reszcie ciała bardzo mizernie te moje włoski wyglądają :tak: Nawet jeśli wejdzie mi w dupkę leniuszek i nie wydepiluję nóg, nic nie widać :tak:

dziewczyny, a nie zauważyłyście, ze po porodzie wam mniej rosną włoski na nóżkach, bo mi zdecydowanie mniej:tak:

Bliźniaki no wiem,że dla nich to normalne i pewnie różne kobiety tam przychodzą...Ale jakoś nie mogę się przełamać:sorry2:

Mamusia no to ja Ci zazdroszczę,bo mi wręcz przeciwnie:dry: Włosy rosną mi bardzo szybko i to wszędzie:dry: A do tego mam nie tylko grube i gęste włosy,ale też ciemne.I niestety nie da się ich ukryć:-p

reklama
Bliźniaki no wiem,że dla nich to normalne i pewnie różne kobiety tam przychodzą...Ale jakoś nie mogę się przełamać:sorry2:

Mamusia no to ja Ci zazdroszczę,bo mi wręcz przeciwnie:dry: Włosy rosną mi bardzo szybko i to wszędzie:dry: A do tego mam nie tylko grube i gęste włosy,ale też ciemne.I niestety nie da się ich ukryć:-p
no widzisz Aniu, owłosienia mam mniej, wagi więcej :-)

Do góry