reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

dziewczyny, a nie zauważyłyście, ze po porodzie wam mniej rosną włoski na nóżkach, bo mi zdecydowanie mniej:tak:

No właśnie mi na nogach też jakby mniej rosną, ale bikini porasta sobie na odmianę w tempie ekspresowym :baffled: Ja tez myślałam o wosku, ale mam jeden problem - nie mogę wychodować włosów odpowiedniej długości, żeby się nadawały do usunięcia woskiem, bo jak tylko zaczynają rosnąc, to ja nie mogę wytrzymać i od razu ciach maszynka :-D

reklama
A ja będę się wybierać na zabieg usuwania rozstępów:tak: Muszę tylko dowiedzieć się gdzie u mnie w mieście robią coś takiego:tak:

Aniu jak dowiesz się dokładnie na czym ten zabieg polega i czy jest naprawdę jest skuteczny to daj znać , bo ja chciałabym usunąć sobie rozstępy z nóg-bo mam kilka:zawstydzona/y:

Co do depilacji laserowej ja się wybierałam w zeszłym roku w marcu,ale sie dowiedziałam, że jestem w ciąży i nic z tego nie wyszło, więc teraz bym chciała w końcu iść bo mam dość maszynki, bo depilatorem nie mogę, bo wyje z bólu:-pA czy może wiecie, czy jest taki rodzaj lasera, że można się normalnie opalać, bo większości raczej nie, a ja mam dość bielactwa tym bardziej, że idzie lato:confused:

Co do wagi to waże 50 kg czyli 3 kg mniej niż przed ciążą i nie chciałabym mniej, ale waga sama spada-choć się nie dziwie bo np dzisiaj zjadłam jedną suchą bułkę i nie jestem głodna i tak prawie co dzień.Czy któraś z Was też nie ma apetytu może?:sorry2:

Paola z tego co wiem, to niestety nie można się opalać przy depilacji laserowej, bo chodzi o osłabienie włosa brakiem światła, a potem zniszczenie go silną wiązką jasną. Czyli opalając się i chodząc na depilację laserową musiałabyś więcej zabiegów mieć.

A ja w końcu była na aerobicu. Dostałam masakryczny wycisk. Ale od razu mam humorek lepszy:tak:

Aniu ja osobiście widzę bardzo dużą poprawę po niecałych dwóch tygodniach a mam ogromniaste rozstępy:( Wystarczy go stosować rano i wieczorem. Nie trzeba wmasowywać bo to jest taka jakby emulsja trochę oleista i bardzo szybko się wchłania.

reklama
A jak z wydajnością??Bo 75 ml to nie dużo...Używasz 2 tygodnie i dużo Ci zeszło?

Do góry