reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdrowie i uroda

reklama
gratuluje dziewczynki utraty wagi;-) oby tak dalej a powiedzcie mi kochane jak wygladaja Wasze brzucholki po porodzie? ciekawe ile czasu potrzebuja na regeneracje

gratuluje dziewczynki utraty wagi;-) oby tak dalej a powiedzcie mi kochane jak wygladaja Wasze brzucholki po porodzie? ciekawe ile czasu potrzebuja na regeneracje
hahahaha mój brzuchol wygląda jakbym była w 4 m-cu.....jak taki pusty worek...śmieszne uczucie...:-D ale myslę że z czasem troszkę się spłaszczy:-D

hahahaha mój brzuchol wygląda jakbym była w 4 m-cu.....jak taki pusty worek...śmieszne uczucie...:-D ale myslę że z czasem troszkę się spłaszczy:-D

ojj na pewno zniknie Yoka:tak: w koncu niedawno byl taki duzy, wiec nie dziwota:tak: zobaczycie za kilka miesiecy bedziemy wszystkie laseczki jak nic:-)

Dziewczyny gorzej jak na lato zaproponują nam udział w sesji do nowego kalendarza McDonalds-oczywiście z dopiskiem GRUDNIÓWKI 2008:-D:-D:-D

ja tez sie jeszcze nie wazyłam, ale w spodnie spzed ciązy się nie mieszcze ;-)

Ja tylko w dresik, jeansów jeszcze nie dopinam w pasie :zawstydzona/y:Ale daję sobie te 6 tygodni połogu na to, bo przez cały ten czas obkurcza się macica.

Uuuuu, brzucholek to drażliwy estetycznie temat, haha. U mnie też niestety sflaczały woreczek zwisa na razie. Ale już wzięlam się intensywnie do pracy i codzienie pół godzinki ćwiczę. Mam nadzieję, że to przyniesie efekty. No i chyba muszę kupić coś ujędrniającego na brzusio, bo skóra jakaś taka wiotka i przesuszona mi się zrobiła.

reklama
Ja tylko w dresik, jeansów jeszcze nie dopinam w pasie :zawstydzona/y:Ale daję sobie te 6 tygodni połogu na to, bo przez cały ten czas obkurcza się macica
odnosnie macicy czytalam kiedys, ze warto po porodzie spac na brzuchu mimo iz jest to dosc bolesne, ale ladnie wtedy macica wraca na swoje miejsce:tak: ja planuje wykorzystac ta informacje o ile bol nie bedzie zbyt silny:-D

Do góry