reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

Ja również rano krem na rozstepy z gerbera, a wieczorem oliwka bambino, na brzunio i piersiatka:tak:, jak narazie ani śladu rozstepów, a z piersiami to z duzego B spore C ;-), ale Wszyscy mówia ze mi pasuje:-D, chce ich widziec co powiedza za kilka miesiecy:eek:

reklama
HA HA HA ja też mam tak z piersiami teraz mogą służyć za termofory a z rozmiau jestem zadowolona szkoda że nie może tak zostać ale wiecie co od jakiegoś czasu boli mnie kość łonowa dziwne co nie miałam już tak po porodzie a teraz znowu się zaczyna

Ja na rozstępy też mam kremik Gerbera i oliwkę niemiecką z Rossmana ślicznie pachnie:-) Ale używam tego tylko jak sobie przypomnę...Muszę się zmusić;-) Co do biustu to ja zawsze nosiłam stanik 75 C,jak zaczęłam pracować w sklepie z bielizną to lepiej się zmierzyłam i wyszło z tego 70 D,a teraz jest już 75 D,więc rośnie;-) Ale ja wcale różnicy nie widzę,a tym bardziej nie odczuwam...No chyba,że właśnie po stanikach.Ciekawa jestem jaki rozmiar uważacie za duży,bo u mnie w sklepie babeczki kupowały staniki z miseczką J.I to nie małe J np.70 tylko od razu 90 J.To jest dopiero duży rozmiar!:tak:

Mi też się obwód pod biustem w ciąży powiększył. A znowu z 70 na 75 to wcale nie aż taka wielka zmiana bo taka to może byc różnica spowodowana różnymi oznaczeniami firm. Tak więc nie widzę w tym nic dziwnego

kokusia31 zgadzam sie ja tez do tej pory kupowalam 75A a ostatnio kupilam 80B i mysle ze wiekszy obwod to raczej wina firmy bo prawie jeszcze nie przytylam, ale juz miseczki to napewno potrzebuje wieksze;-)

dziewczyny a co na zgage bo juz nie wyrabiam:wściekła/y:

Polecam:
Stanikomania

Podobno zdecydowana większość Polek źle dobiera sobie staniki i źle się mierzy. I tym sposobem bardziej deformujemy sobie biust niż o niego dbamy, bez względu na to czy z natury jest duży czy mały.

Pytia dokładnie.Ja znam tą stronę i to jest fakt.Ale to nie jest tylko tak,że ekspedientki w sklepach z bielizną nie doradzają klientką.Ja większość swoich klientek sama mierzyłam.Ale większość z nich przez długie lata nosi zły stanik i nie da się przekonać do zmiany.Są takie które mają pod biustem 70 i powinny mieć miseczkę C,a one noszą 80 A,bo chcą mieć luźno pod biustem.To po co im stanik skoro i tak nie trzyma?

Yoka z 70 na 75 to nie jest wcale dużo.No i fakt jest taki,że firma też robi swoje i czasem te 5 cm nie robi dużej różnicy,a czasem nawet żadnej.A czasem nawet jedna firma ma nie równą rozmiarówkę.Na przykład Triumph.

Po za tym kobiety myślą,że miseczka A powinna być taka sama bez względu na obwód.Wcale tak nie jest.75 A ma większą miseczkę niż 70 A,bo wielkość miseczki to różnica pomiędzy obwodem pod biustem a w biuście.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry