M
marzycielka
Gość
Moje brodawki są nadal takie jak zawsze....delikatne natomiast powiększyły się "troszkę" hehe![]()
Moje bardzo się powiększyły ale razem z mężem jesteśmy z tego zadowoleni:-);-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moje brodawki są nadal takie jak zawsze....delikatne natomiast powiększyły się "troszkę" hehe![]()
Ja tez mam takie gorące piersi w pierwszej ciazy tez tak miałam mój M pyta się czy czasem nie mam gorączki, to na pewno normalne zresztą nigdy mi to nie przeszkadzało wiec się nie zastanawiałam nad tym.Ja po prostu mam oliwke w żelu i naprawdę polecam....Tak jak swędziała mnie skóra...tak teraz jest rewelacyjnie....a co do takich pytan ....z innej beczki...to czy wasze piersi też sa cały czas takie gorące- ciepłe czy to ze mną jest coś nie tak....w żadnej książce o ciąży nie spotkałam sie z niczym o tym....a mnie to troszke niepokoi...się śmieje z misiem,ze jak tak dalej pojdzie to będę karmiła śmietaną.....![]()