reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja wg wczorajszej wizyty mam 12,9kg na plusie, a przez ostatnie dwa tygodnie przytyłam 0,9kg Nie jest najgorzej,myślę, że w 16kg się zmieszczę
Myszqa
Fanka BB :)
Ja mam tak 8-9kg na plus :-) więc pewnie też się zmieszczę w 16 :-)
asiulkaa
No to mnie pocieszyłyście z wagą. Bo u mnie też stoi od jakiegoś czasu w miejscu, a nawet troszkę spadła Teraz niestety nie mam wagi do dyspozycji, bo jestem we Wrocławiu (tu studiuję i obecnie jeszcze mieszkam). Ale tydzień temu byłam w swoim rodzinnym domku i zastanawiałam się ile przybrałam, bo nie ważyłam się ponad 3 tygodnie. A tu okazało się, że ważę o 0,5 kg mniej niż 3 tyg wcześniej, czyli w sumie niecałe 5kg od początku Trochę mnie to zmartwiło, bo zapasów kilogramowych nie mam, żeby dzidziuś mógł ze mnie czerpać, ale mam nadzieję, że mimo wszystko Mały prawidłowo rośnie. Widocznie taka moja natura, że mało tyję w ciąży i w sumie chyba powinnam się z tego cieszyć ...
pytia
Dziewczyny ile juz przytylyscie? Ja 16-17 kg i tak juz dlugo mi sie utrzymuje. Dzwne troche bo jednak znajome w ciazy przybieraja na tydzien okolo kilograma a ja od jakiegos czasu stanelam w miejscu. W sumie to sie ciesze ale zastanawiam sie dlaczego tak.
Ja przybrałam w sumie 14 kg, ale od ostatniej wizyty (4 tygodnie temu) tylko 1 kg. Więc też raczej pod tym wględem końcówkę mam spokojną. Za to na początku przybierałam w szybkim tempie.
blizniaki2000
Ja od początku ciązy tylko 5,5 kg, od przedostatniej wizyty do ostatniej (3 tygodnie) przybyło 0,5 kg. Nie dużo jakoś, ale lekarz nie robił z tego problemu.
Niew iem czy pisałam Wam o znajomej, która, do piątego miesiąca schudła 8 kg, potem 8 nadrobiła, czyli wyszło na to, ze wcale w ciązy nie przytyła, a dzieciaczka urodziła 4 kg. Gdyby jeszcze miała jakieś zapasy sprzed ciąży, to można by było zrozumiec, ale ona waży 50 kg.
Niew iem czy pisałam Wam o znajomej, która, do piątego miesiąca schudła 8 kg, potem 8 nadrobiła, czyli wyszło na to, ze wcale w ciązy nie przytyła, a dzieciaczka urodziła 4 kg. Gdyby jeszcze miała jakieś zapasy sprzed ciąży, to można by było zrozumiec, ale ona waży 50 kg.
reklama
M
marzycielka
Gość
Ja Was przebijam bo ponad 20 kg przytyłam