reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

Ja słuchajcie przed zajściem w ciążę zrobiłam sobie na ustach permanentny makijaż i od tamtej pory zapomniałam co to opryszczka(tak mówiła mi włąsnie kosmetyczka ale nie chciałam wierzyć...)a miałam ją kilka razy do roku...opryszczka "na dole"to juz insza inszość...nigdy ni emiałam ale słyszałam, ze może byc niebezpieczna, zwłaszcza w ciąży ...

Z ciekawości - ile taki permanentny makijaż kosztuje?

reklama
to zależy od miejsca w którym sie robi od 600 nawet do 1500 zł, ja pożałowałam i zapłaciłam 800....i mam schrzanione...posłuchałam koleżanki, która twierdziła, że tego nie można źle zrobić...a jednak...
Cena również zależy od tego, czy robisz z pełnym wypełnieniem( ja takie mam)cieniowane(efekt powiekszajacy)i sam kontur...wszystko zalezy jaki efekt chcesz osiągnąć...no i nie na wszystkich ustach ładnie to wyglada...moje są zdecydowanie do poprawki...
Ale przymierzam sie jeszcze do brwi, naprawde nieźle to wygląda wcale sie nie wyglada nienaturalnie...ale z brwiami to jz kompletnie wyższa szkoła jazdy...dla kosmetyczki oczywiście :-)

Hejka :-)

Dziewczyny powiedzcie, czy wy oprócz ciuszków (ten pierwszy raz po ich zakupie) będziecie też prać np. pościel, kocyki (ręcznik kąpielowy wypiorę na pewno, żeby dobrze chłonął wodę z maluszka:tak:), a tą resztę też wyprać :confused:

Dziewczyny ile juz przytylyscie? Ja 16-17 kg i tak juz dlugo mi sie utrzymuje. Dzwne troche bo jednak znajome w ciazy przybieraja na tydzien okolo kilograma a ja od jakiegos czasu stanelam w miejscu. W sumie to sie ciesze ale zastanawiam sie dlaczego tak.

ja na razie mam 7 kg na plusie, ale to przez tą dietę na której muszę być ze względu na cukrzyce ciążową, w tym tygodniu przybrałam około 0,5 kg wiec jak tak dalej pójdzie to nie będzie z tą moją wagą tak źle :tak:

reklama
Do góry