reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
A ja 23 września miałam 119cm i 42cm a teraz mam 120cm i 42cm. I wogóle zaczynam się martwic bo moja waga wciąż stoi w miejscu a juz ostatnio zebrałam ochrzan że za mało przytyłam. Miałam byc w tym tygodniu na wizycie ale wyszło jak wyszło i dopiero w przyszły poniedziałek pójdę. I szczerze to juz sie boję.
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
A mi dziewczyny zaczyna dokuczac potworny ból spojenia łonowego...normalnie ciężko mi łazic :-(...a tu jeszcze musze dotoczyć sie 8 razy do pracy ...dziwne bo jakoś wcześnie tym razem :-(...może wcześniej urodzę??tym razem mi sie nie spieszy z tym rodzeniem, bo z przygotowaniami jestem w lesie...mała musi mi strasznie naskać na pęcherz bo kurde moje zwieracze to juz nie te zwieracze co kiedyś...a stary sie uparł na 4 dzieci...niech se sam rodzi :-( tzn ja moge za niego urodzic ale w ciąży niech chodzi sam :-)
KANKIYA
Fanka BB :)
z tego co czytam w necie raczej nie jest niebezpieczna dla malenstwa, ciąża czasami staje sie czynnikiem uaktywiającym wirusa, poczytaj sobie Okruszku:Kochane mamusie
mam pytanko czy wiecie jak sobie poradzić z opryszczką i czy to jest niebezpieczne dla maleństwa??
Specjalista radzi - Opryszczka wargowa w ciąży
https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/opryszczka-w-ciazy-18690/
mia_
Fanka BB :)
Kochane mamusie
mam pytanko czy wiecie jak sobie poradzić z opryszczką i czy to jest niebezpieczne dla maleństwa??
niestety opryszczka na ustach to mój stały gosc
opryszczka na ustach nie jest niebezpieczna dla dzidziusia i mozna stosowac na nia maśc Vratizolin, niebezpieczna dla malenstwa jest opryszczka na narzadach rodnych i wtedy trzeba sie już udac do lekarza...
reklama
eager
MAJOWA MAMA 06` Zadomowiona(y)
Ja słuchajcie przed zajściem w ciążę zrobiłam sobie na ustach permanentny makijaż i od tamtej pory zapomniałam co to opryszczka(tak mówiła mi włąsnie kosmetyczka ale nie chciałam wierzyć...)a miałam ją kilka razy do roku...opryszczka "na dole"to juz insza inszość...nigdy ni emiałam ale słyszałam, ze może byc niebezpieczna, zwłaszcza w ciąży ...