reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

ja ważę tyle co przed ciążą 56 czasami 55, ale wczesniej ważyłam 53 i do tej wagi nie jestem w stanie wrócić:-(waga mi wróciła w okresie karmienie piersią w przeciągu 6 miesięcy po porodzie, a Tobie ile brakuje Pyciolku do wagi sprzed ciąży,że tak się denerwujesz kochana?
6 ogromnych kilograMÓW ;/ KUTWA FLAK :oo2:

reklama
niby nie dużo,ale sama wiem jak mi ciężko zrzucić 3 kg , nawet jedzenie po 18 nie pomaga. Pyciolku z tego co pisałaś na gł. wątku to jesz póżno obiady, może to jest przyczyną,że waga stoi w miejscu, kolację też jeszcze jadasz pózniej ? ja staram się najeść na maxa do 15, bo wiem,że to wybiegam do wieczora a póżniej to juz tak spokojnie ,
mówią,że najlepszą dietą jest niedojadanie czyli jedzenie tak aby się nie objeść i czuć mały niedosyt,ale jak ktoś lubi jeść to chwilami ciężko..

niby nie dużo,ale sama wiem jak mi ciężko zrzucić 3 kg , nawet jedzenie po 18 nie pomaga. Pyciolku z tego co pisałaś na gł. wątku to jesz póżno obiady, może to jest przyczyną,że waga stoi w miejscu, kolację też jeszcze jadasz pózniej ? ja staram się najeść na maxa do 15, bo wiem,że to wybiegam do wieczora a póżniej to juz tak spokojnie ,
mówią,że najlepszą dietą jest niedojadanie czyli jedzenie tak aby się nie objeść i czuć mały niedosyt,ale jak ktoś lubi jeść to chwilami ciężko..

to prawda obiady jadamy pozno bo po pracy;/ ale potem kolacji juz nie jem...no chyba ze na wieczorkowy seansik jakies piwko ;) a to mi w bandziora leci ...:p

Pyciolu-och, jaj ja Cię rozumiem... Po Olku schudłam w ciągu 5 miesięcy, a teraz nadal mam nadprogramowe 5 kilo. Chyba przejdę na Ducana, jak przestanę karmic :-(

dziewczyny takie moze wkurzajace pytanie...ale....
ile udało Wam się schudnąć po ciąży i czy wróciłyście już do wagi przeciążowej?
ja sie tylko wkurzam bo nie potrafie schudnac...tzn nie potrafię chyba chcieć...;/

20 schudlam, a 25 nadal mam nadwagi i juz dukan nie pomaga
i jakos zyje, a ty masz 6 i narzekasz:-)

ja ważę tyle co przed ciążą 56 czasami 55, ale wczesniej ważyłam 53 i do tej wagi nie jestem w stanie wrócić:-(waga mi wróciła w okresie karmienie piersią w przeciągu 6 miesięcy po porodzie, a Tobie ile brakuje Pyciolku do wagi sprzed ciąży,że tak się denerwujesz kochana?

ani 53 ani 56 w zyciu nie wazylam i nawet nie marze o takiej wadze, bo to marzenie nigdy sie nie spelni:-(

Ja na Dukanie schudłam i mam mniej niż przed ciążą, ale do wymarzonej wagi jeszcze mi brakuje sporo.... Za 12 kg będę się chwaliła :-)

No więc ja .... po ciązy schudłam do 52 kg (czyli tyle ile wazyłam przed ciążą) a tej o to zimy przytyłam i waże 57 kg i nic nie pomaga, nie chudnę ani grama i się troche załamałam.

reklama
no ja podobnie jak Agacia po ciazy ( w 9 miesiacu 70 kg;/ ) zaraz w pierwsze lato ważylam 52 kg nawet w pozniejszym okresie 51 kg ale po tej zimie w ktora siedzialam w domu i z nudow czesciej zagladalam do lodowki przybylo mnie 53 kg .......ale i tak mam wrazenie ze jakos mnie wiecej...czyli odpowiadajac na twoje pytanie tak schudlam do wagi sprzed ciazy.

Do góry