reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdrowie i uroda

Co do opuchlizny, może spróbuj spać z nogami wyżej niż na poziomie serca, w dzień też zawsze sobie je połóż trochę wyżej, poprawisz krążenie, jak ci to bardzo dokucza, to możesz chyba też robić okłady z Altacetu.

reklama
Ja swojej żonce kupiłem maść na rozstępy i na piersi Musteli, dosyć drogie produkty ale tyle co słyszałem i tyle co słysze od mojej Kluski to był to dobry wybór :)

No a ja właśnie trochę jestem zawiedziona....używam chicco ( cena kosmiczna)a rozstępy i tak zaczynają mi się robić na cyckach:-(

Yoka ja na piersiach tez mam....mialam juz pare wczesniej, wyszły mi w gimnazjum,jak dostałam biusta....hahaha ale teraz tez widze pare nowych a smaruje się kremem na rostępy...więc jak one bedą mialy wyjśc to chyba i tak wyjdą....

kana ja też tak myślę...jak mają być to i tak będą...ale smaruje nadal bo coś napewno dają.....na brzuchu jeszcze nie mam więc może chociaż tutaj mi się uda:-)

No ja na brzuszku "odpukać" też jeszcze nic nie mam....ale na brzuszek to ja głównie oliwke w żelu smaruje po kąpieli....no a cycuszki też ,ale to już tym kremem...może chociaz beda mniejsze:p :sorry2:

Dziewczyny ja myślę,że to zależy od skóry...Jak mają być rozstępy to będą.Kremy pomogą jedynie na to żeby były mniejsze i mniej widoczne.

reklama
Do góry