reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdrowie i uroda

Co do opuchlizny, może spróbuj spać z nogami wyżej niż na poziomie serca, w dzień też zawsze sobie je połóż trochę wyżej, poprawisz krążenie, jak ci to bardzo dokucza, to możesz chyba też robić okłady z Altacetu.

reklama
Ja swojej żonce kupiłem maść na rozstępy i na piersi Musteli, dosyć drogie produkty ale tyle co słyszałem i tyle co słysze od mojej Kluski to był to dobry wybór :)

No a ja właśnie trochę jestem zawiedziona....używam chicco ( cena kosmiczna)a rozstępy i tak zaczynają mi się robić na cyckach:-(

Yoka ja na piersiach tez mam....mialam juz pare wczesniej, wyszły mi w gimnazjum,jak dostałam biusta....hahaha ale teraz tez widze pare nowych a smaruje się kremem na rostępy...więc jak one bedą mialy wyjśc to chyba i tak wyjdą....

kana ja też tak myślę...jak mają być to i tak będą...ale smaruje nadal bo coś napewno dają.....na brzuchu jeszcze nie mam więc może chociaż tutaj mi się uda:-)

No ja na brzuszku "odpukać" też jeszcze nic nie mam....ale na brzuszek to ja głównie oliwke w żelu smaruje po kąpieli....no a cycuszki też ,ale to już tym kremem...może chociaz beda mniejsze:p :sorry2:

Dziewczyny ja myślę,że to zależy od skóry...Jak mają być rozstępy to będą.Kremy pomogą jedynie na to żeby były mniejsze i mniej widoczne.

reklama
Do góry