reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

reklama
U mnie po wizycie ok. USG nie było, ale słyszałam serduszko maluszka. Szyjka twarda, zamknięta, w odpowiedniej pozycji czy tam wysokości (nie znam się ) więc mój gin uważa, że te skurcze są nie groźne i mam brać więcej magnezu i doraźnie nospe. Grzybicy już niemam, ale dostałam profilaktycznie czopki gino cośtam i mam brać 1 w tygodniu. Wyniki uznał, że są ok, że są inne normy dla cieżąrnych dlatego też w niektórych mam za mało. Do następnej wizyty (11.06) mam zrobić usg połówkowe u innego gina, żeby sprawdzić czy mój się nie myli i badanie moczu.

novaspace ja w sumie marzyłam o dziewczynce bo sama mam aż 3 braci... ale i tak się cieszę z Kubusia :) a mój mąż to dumny chodzi jak paw bo żony jego dwóch kuzynów też są w ciąży (jedna ma termin na sierpień a druga na wrzesień) i obie mają mieć córeczki :) także wiecie duma go rozpiera przeogromna bo on będzie miał pierworodnego syna :)

Kochane gratuluje udanych wizyt!
Chłopaki rządzą ale jak juz wcześniej jedna z nas napisała, moje córki bedą miały w czym wybierać ;)
die a kiedy następna wizyta??

reklama
Do góry