reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Julianna,m-s bardzo mi przykro :-( Ale nie poddawajcie sie dziewczyny.

Ja mialam wizyte we wtorek 26 marca. Tez chodze na NFZ wiec zdjecia nie mam. Dzidzia lezala sobie bokiem i schowala jedna raczke.No ale w koncu sie obrocila i pokazala wszystkie konczyny :-) Mozgowie tez w porzadku,ilosc wod prawidlowa.Serduszko bije i dzidzia ladnie rosnie. Wyniki mam idealne.Wynik na tokso w porzadku,hemoglibina i cala morfologia tez OK,HIV ujemny,cytoligia w normie,ph sluzu OK.
Podejrzewam ze ten FEMIBION NATAL 1 to cos dobrego bo ja nigdy nie mialam tak dobrych wynikow.Zawsze hemoglobina mi spadala i wcinalam buraki,szpinak,jaja,czerwone mieso i natke pietrichy.Do tego bralam zelazo Tardyferon a i tak ta hemoglobina byla niska.A teraz mam 8 :-)

reklama
Oxiczka- dziękuje Kochana za wiadomość ale mam lekkiego pecha ponieważ z pracy mnie .... dlatego bo byłam na l4.. i a szkoda gadac szukam pracy aktualnie wiec nasze starania ie przesuną....

Julianna M-s bardzo mi przykro dziewczyny, trzymam kciuki za WAS i gdy nadejdzie czas za zdrowe Fasolinki i apokojne ciąze!

Ja tez poki co cała w strachu - 5 tygodni Groszka nie widzialam...w piątek badanie prenatalne...3 dni jak wiecznosc....

die_perle szybko zleci ;)
Na pewno wszystko w porządku - siedzi sobie cicho w brzuszku mamy i grzecznie rośnie ;D
m-s trzymaj się jakoś.... Nawet nie mogę sobie wyobrazić co czujesz - teraz tym bardziej potrzebujesz pracy, żeby nie siedzieć w domu, Boże co za ludzie na tym świecie - znieczulica totalna :( <tuli>

My juz po genetycznym. Wszystko jest w porzadku. Organy przebadane, jedynie przeziernosci karkowej nie mogl zmierzyc bo bestia, cale 7,5 cm nie chciala sie odpowiednio odwrocic. Dostalam tez skierowanie na badania z krwi i mocz. Cos sie w koncu ruszylo u tego mojego ginia, bo ostatnio bylam zalamana ze mi nie dal skierowania na zadne badania. Umowilam sie na nastepny tydzien na poprawke tej przeziernosci i mam nadzieje ze bedzie do zmierzenia.
A malenstwo jest przeslodkie, prawie caly czas bylo odwrocone twarza do nas.
No i termin znowu sie zmienil, powrocilismy do pierwszych wyliczen, co oznacza termin na 5.10 i 13 tygodni i 4 dni, wiec zaraz zamelduje sie na watku o 2 trymestrze. Suwaczka jednak nie bede juz poprawiac bo to tyko 3 dni roznicy.

reklama
Do góry