reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia z USG, wizyty lekarskie, badania...

Die piękny Dzidziuś :) ciekawe do kogo podobny będzie :p córa jest bardzo do Ciebie podobna, to może masz silne geny :) pewnie, korzystaj z wizyty dodatkowej :) na następnej może się czegoś dowiesz. Ja mam za 4 dni i muszę iść do krwiodawstwa przed, żeby mi wydali zaświadczenie o grupie krwi. Może za miesiąc już wszystkie będziemy wiedziały i zrobimy podliczenie ile tych hot dogów a ile hamburgerów :p

reklama
die super,że wszystko ok i wizyta udana :) najważniejsze,że dzidzia zdrowa! W najgorszym wypadku najpóźniej w październiku dowiesz się co nosisz pod serduszkiem :D ;)

Dzikęi dziewczyny- w sumie nie ejstem jaks zawiedziona bo moglam chciec oznaczeni plci z grupy krwi na badaniach hormonalnych ale zrezygnowalm z tego i bede sobie czekac co tam sie pokaze...ale jesli po Tatusiu charakter ma Groch no to...może sie tak zdarzyc ze sie dowiemy w październiku- jak to moj mąz powiedzial 13 cm dobrego wychowanie nie bedzie genitaliami majtal przed publicznoscią....

Codo moich silnych genow..Pannacota wiesz ze Ty masz chyba racje ze ja mam cislne geny ..zwlaszcza ze moj eks mąż posiadła skład urodowy genow dominujących- ciemne włosy, piwne oczy, masa piegów.... bardzo garbaty nos.... a młoda blondynka tak jak ja, oczy ma w ogole niebieskie- chyba po dziadziu bo ja zielone:p, nos ma identyczny jak ja - takie maly i zadarty...kilka malych piegow na nosku....i generalnie wyglada jak moja kopia zwlaszcza z calej mimimki...

die gorszek cudowny i pewnie chciał/a pokazać mamusi ze grzeczna dzidzia rośnie:)
co do genów to Twoja mała naprawdę cała Ty:) ja bardzo bym chciała żeby moje księżniczki miały chociaz nosek i usta moje bo S ma nos pyrkowaty a ja mam pełne usta;) no ale to sie okaże :) ogólnie mógłby by mieć urodę po mojej rodzinie bo zawsze wszyscy mówią ze mamy śródziemnomorska urode(czy to prawda nie wiem) no bynajmniej mogą być za moja rodzinka ;)

die_perle [FONT=&quot]śliczny groszek. [/FONT]:-) [FONT=&quot]Widać równie wstydliwy co mój. Super, że wszystko ok i że za darmo będziesz mieć dodatkowe badania.[/FONT]

Gratulacje dziewczyny zdrowych maluchów. :) Ech, ja dopiero gdzieś za dwa tygodnie mam kolejną wizytę, może poznam płeć. Nawet nie wiecie, jak się już niecierpliwię...

reklama
Ja mam jutro wizytę i nie mogę się już doczekać. Mam nadzieje, że jutro w końcu się dowiem jaka będzie płeć dziecka. Podświadomie cały czas mówię "on", ale nie ukrywam, że wolałabym mieć córkę ;p

Do góry