bernadettafolwarska
Fanka BB :)
Magda jeszcze jedno pytanie ty jesteś teraz po crio ? Startowałas z crio od razu w kolejnym cyklu ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, cykl po cyklu ) za 1 razem gdy się nie udało odstawiłam leki za 3 dni dostałam @ i od 2dc tabletki. Jeśli teraz się nie uda będę dzwonić do swojej gin.bo już nie nam zarodków ale jestem jeszcze w MZ i do czerwca może zdążę ze stymulacja a może nawet transfer...zależy jakie będę musiała robić teraz badania. Najgorsza myśl o zastrzykach... Tylko jak się nie zdecyduje to potem nie wiem czy będzie mnie na to wszystko stać ; ((Magda jeszcze jedno pytanie ty jesteś teraz po crio ? Startowałas z crio od razu w kolejnym cyklu ?
Kochana nie pisz ze to głupoty bo my akurat cie rozumiemy najlepiej. Nie poddajemy się do końca i wierzymy!!! Sama widzisz ze poprzednim razem było podobnie więc jeszcze wszystko się może stać,tylko co z lekami? Odstawilas? Nigdy nie pytałam i nie czytałam ale coś o uszy mi się obija że w ciąży w którymś tam etapie beta już spadaKaiiina o tym też już myślałam żeby pojechać w poniedziałek i zrobić ale jakoś sama chyba w to nie wieże że mogło by być ok