reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

reklama
Dziękuję dziewczyny tak mam jeszcze dwa mrozaczki ale z doświadczenia i poprzednich prób wiem że moje mrozaczki nie mogą przetrwać rozmrażania dlatego tak się cieszyłam że udało się od razu, trudno poczekam na @ i umówię się na wizytę odnośnie crio zobaczymy może tym razem będzie inaczej.
Nie umiem znaleźć sobie miejsca inaczej by było gdyby beta od razu wskazała brak ciąży a tak do końca miałam nadzieję że jeszcze się uda a tu takie wielkie rozczarowanie :'(

Jutro trzymamy kciuki za wyprawę (?) KasiMakaronik i wizytę niebajki :)

LUTY

18/19 - KasiaMakaronik - wyprawa do szpitala w Olsztynie
18 - niebajka - wizyta u gina prowadzącego ciążę

23 - Hess - usg prenatalne w lux med
24 - kaiiina - wizyta w klinice 
26 - Hess - usg prenatalne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG
28 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC

02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
10 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

Cześć dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&
Jakoś do mnie nie dochodzi że już nie jestem w ciąży dziś dla pewności a właściwie dla siebie samej jeszcze raz sprawdziłam wczorajszy wynik jakoś nie potrafię sobie znaleźć miejsca w nocy prawie nic nie spałam jeszcze te oczy mojego patrzace tak jakby z wyrzutem a fakt że szwagierka ( siostra męża) oznajmiła nam że zrobiła test i wyszedł jej pozytywnie ( naturalna ciąża) i że będziemy pewnie obie chodzić z brzuszkiem wcale nie poprawił sprawy :-(
Dziewczyny jak myślicie po jakim czasie powinnam spodziewać się okresu od odstawienia leków ?

Cześć dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty &&&&&&&
Jakoś do mnie nie dochodzi że już nie jestem w ciąży dziś dla pewności a właściwie dla siebie samej jeszcze raz sprawdziłam wczorajszy wynik jakoś nie potrafię sobie znaleźć miejsca w nocy prawie nic nie spałam jeszcze te oczy mojego patrzace tak jakby z wyrzutem a fakt że szwagierka ( siostra męża) oznajmiła nam że zrobiła test i wyszedł jej pozytywnie ( naturalna ciąża) i że będziemy pewnie obie chodzić z brzuszkiem wcale nie poprawił sprawy :-(
Dziewczyny jak myślicie po jakim czasie powinnam spodziewać się okresu od odstawienia leków ?
Kochana tak to w życiu bywa, my walczymy z całych sił o dzidzie,a niektórym to przychodzi o tak po prostu. Ja po odstawieniu leków od razy dostałam @, za drugim razem 2 dni mi się spóźniła w twoim przypadku nie wiem jak będzie bo jednak byłaś w ciąży i @ tak jakby już miał być więc myślę że w następnym cyklu dostaniesz.

Kochane co za świat!!! Weszłam teraz poczytać jedno z forum kobitka ma wielki problem. Jest w 10 tyg.ciąży ojciec dziecka ja zostawił a ona nie poradzi sobie z wychowaniem dziecka. Poza tym nie czuje nic do tego dziecka, żadnych uczuć kompletnie nic i zastanawia się czy po urodzeniu nie oddać go... Boże gdzie ty jesteś... dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe.

Bernadetta, u mnie szybko przyszła @, kwestia 4-5 dni. Ściskam Cię!

Magda, ja nie mam słów, na takie historie...

reklama
Do góry