reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny teraz tak krótko w domu napisze więcej jestem po wizycie niestety pęcherzyka nie widać :'( zalecenia zrobienie bety i to ona będzie decydującą wiadomością jeśli urosła wizyta za tydzień jeśli nie to wiadomo wynik niby ma być o 15 ale wiadomo może się opóźnić zatem trzymajcie kciuki bo ja już zrezygnowana :-(
Wierz do końca kochana!!!!! Musi się udać!!!! Trzymam z całych sił kciuki

reklama
medalikara witamy i juz zaciskamy kciuki:)))

anika leż leż leż i będzie dobrze !!!musi być

Bernadet a ostatnią bete jaki miałaś wynik? trzymaj się dzielnie może faktycznie za wcześnie??? trzymaj się:**

Bernadetta, mi lekarka zawsze powtarzała, ze pechrzyk widoczny jest od 1000. Na bank Twoja będą rośnie!

Dziękuję kochane za słowa pocieszenia i otuchy niestety jednak moja beta spadła na 2,05 :'( :'( więc odstawiam dziś leki i czekam na @ :-(
Bernadetta wiem że żadne słowa nie są w stanie cie pocieszyć... ; (( masz jeszcze jakieś zarodeczki?? Pamiętaj kochana że twoje marzenie na pewno się jeszcze spełni i twój synek będzie miał jeszcze rodzeństwo!!! Jestem w takiej samej sytuacji co ty tylko ja jeszcze nie zobaczyłam 2 kresek a tobie pewnie jest jeszcze bardziej ciężej bo miałaś nadzieję... pamiętaj że wszystko się jeszcze ułoży i każdej z nas spełni się to wielkie marzenie;))

Jejjjj bernadet:((( tak mi przykro!!
Tule Cię mocno z całych sił!!!:(((
Trzymaj się kochana dzielnie i nie poddawaj się!!! Wiem ze łatwiej nam się mówi ... Ale będzie dobrze z tego co pamiętam masz chyba jeszcze dwa mrozaczki????

reklama
Do góry