reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakwalifikowane do ivf z rządowym dofinansowaniem

Cześć dziewczyny takie szybkie pytanko jak myślicie czy zwykły test ciążowy powinien coś pokazać ? Pytam bo nie za bardzo będę miała możliwość pojechać i zrobić betę a dziś znajomy jedzie do miasta i mógłby mi kupić sikanca w aptece pytanie tylko czy to coś da ?

reklama
Bernadet mi sikaniec ledwie co wyszedł przy becie 237... Wiec bardziej bym na betę jechała..., bedziesz mieć przynamniej czystą i klarowna odpowiedz, moim zdaniem nie ma sensu robić sikanca.

bernadetta - zgadzam się z kaiiiną, sikaniec nie jest miarodajny i tylko powstaną kolejne wątpliwości. Lepsza jest beta.

Odpoczywamy do przyszłego tygodnia, do wtorku :)

LUTY

22/23 - 24magda09 - I pozytywna beta!!!
23 - Hess - usg genetyczne (w abonamencie)
24 - kaiiina - wizyta w klinice
25 - niebajka - ktg, przepływy, usg
26 - Hess - usg genetyczne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG
28 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC

02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
10 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

KasiaMakaronik - jesteś już w szpitalu, jak u Ciebie Kochana? Daj znaka :)

Dziewczyny - czy kogoś, coś dopisać??

Ostatnia edycja:
Odpoczywamy do przyszłego tygodnia, do wtorku :)

LUTY

23 - Hess - usg genetyczne (w abonamencie)
24 - kaiiina - wizyta w klinice 
26 - Hess - usg genetyczne + Pappa (prywatnie)
28 - niebajka - rodzi wg. USG
28 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

MARZEC

02/04 - niebajka - rodzi wg. kliniki
07 - niebajka - rodzi wg. OM
10 - anika11 - wizyta u gina prowadzącego ciążę
11 - Hess - wizyta u gina prowadzącego ciążę
12 - Madziula_87 - wizyta u gina prowadzącego ciążę

KasiaMakaronik - jesteś już w szpitalu, jak u Ciebie Kochana? Daj znaka :)

Dziewczyny - czy kogoś, coś dopisać??
Hess kochana ja musze robić betę tylko sama jeszcze nie wiem kiedy pojadę. Chyba tym razem po prostu się boję ; (( dziś 4dpt czyli w pn albo we wt pojadę.

Cześć dziewczyny no i u mnie problem rozwiązany już nie muszę robić bety zaczęłam plamic wygląda to jak początek okresu zapewne do wieczora się zozbuja :-( no ale przynajmniej wiem teraz na czym stoję oby tylko znów nie skończyło się na samym plamieniu bo zwariuje.

Niebajka jak tam:)???
24magda trzymamy kciukii:)) tak szybko robisz betę???
Kochane tak sobie myślę ze może we wtorek betę trzasnąć:D tak bym chciała w środę zobaczyć juz mojego skarba serduszko:-)
Anika plamienie przeszło? Jak się czujesz??
I ty Hess:))???
Bernadet ależ ty masz zwariowany organizm;)
Rozkręciła się @??

reklama
Kochane tak sobie myślę ze może we wtorek betę trzasnąć:D tak bym chciała w środę zobaczyć juz mojego skarba serduszko:-)
Rozkręciła się @??
Rozkręciła się @??
Tak Kaiina we wtorek to już będzie 8dpt miałam podany 5 dniowy zarodek także w tym dniu już wszystko będzie jasne; ))

Do góry