reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

Ja do tej pory czasami bardziej sie jaram pudełkiem, w ktory był zapakowany prezent niz samym prezentem [emoji85] i znajduje wykorzystanie dla pudełka! [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Chwałę się efektem ;) co do ubranek to ja kupiłam 56 tylko to co biorę do szpitala, resztę dostałam (nawet na rozmiar 50) a jak coś kupowałam to min. 62
1497961742-aaaaaa.jpeg

Ps kocyk i podusia w piórka dlatego motyw sow ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol super kącik :) !! Slicznie sie zgralo, napewno napawasz sie widoczkiem.. :)

Ja jedynie planuje zakupic ktoras z przytulanek z hm za 20 zlotych teraz są, takie z dlugimi nogami. Potem sie zobaczy moze ktos przyniesie :) zreszta moj syn nie lubial i nadal nie lubi przytulanek maskotek.

Ja dzis otrzymalam zamowiona poduszka z la millou do wozka , z wlokna bambusowego prosta zwykla. Jestem zadowolona z jakosci mysle ze glowka nie bedzie sie mocno pocila.

Emol super kącik :) !! Slicznie sie zgralo, napewno napawasz sie widoczkiem.. :)

Ja jedynie planuje zakupic ktoras z przytulanek z hm za 20 zlotych teraz są, takie z dlugimi nogami. Potem sie zobaczy moze ktos przyniesie :) zreszta moj syn nie lubial i nadal nie lubi przytulanek maskotek.

Ja dzis otrzymalam zamowiona poduszka z la millou do wozka , z wlokna bambusowego prosta zwykla. Jestem zadowolona z jakosci mysle ze glowka nie bedzie sie mocno pocila.
Katja jak wygląda ta przytulanka z hm??

Emol piękne sowki :) mnie dziś córka namówiła na pieluszke tetrowa w sowki. Generalnie uniwersalne ciuszki trudno kupić. U mnie zapewne będa dominowały niebieski miętowy i szary :) wzór gwiazdkowy:) zaczynam szał zakupowy :) w naszym centrum dziecięcym oglądałam dziś wózki w sumie poszłam głównie z myślą o roan bass soft... pani sprowadzi mi wybrany kolor z drugiego sklepu na jutro hihi będę mogła obejrzeć na żywo.
Dziewczyny macie jakieś porównanie między Roan a Anex????
Ceny w centrum takie jak na internecie a przynajmniej mogę obejrzeć jak mi się nie spodoba to nic będziemy myśleć dalej:)

Emol, fajny kącik [emoji4]

Paninka, ja się wahałam między Roanem a Anexem, macałam je dokładnie w sklepie i porównywałam. Wybrałam Anexa, wg. mnie fajniejszy, ładniejszy, lepsza jakość i w ogóle go kocham [emoji6]

Katja, cudowne! Szkoda tylko że dziewczyńskie.. chłopakowi raczej takich nie kupię.. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry