reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
IMG_8005.jpg
A tak wogóle to polecam książkę
, która na pierwszy rzut oka nie przypadła mi do gustu ale po poczytaniu to fajna skarbnica wiedzy, szczególnie dla pierworódek;)
1498041706-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo ja mam ta ksiezke i wersje jeszcze w oczekiwaniu na dziecko cala ciaza porod polog.

Co do laluś z hm o ktoryh mowilam dzis pojechalam i kupilam dwie :) miffy sobie odpuscilam, jakos mi nie leza te maskotki. Kupilam za to jedna z 39 na 15 zl a druga 10 zl !! :) sa milusie, te strojne kiecki mozna sciagnac i miec ladna lalunie. Do tego kupilam kocyk w smyku z 59 na 40.

Załączniki

• IMG_8005.jpg
    IMG_8005.jpg
    115,9 KB · Wyświetleń: 530
Emol, fajny kącik [emoji4]

Paninka, ja się wahałam między Roanem a Anexem, macałam je dokładnie w sklepie i porównywałam. Wybrałam Anexa, wg. mnie fajniejszy, ładniejszy, lepsza jakość i w ogóle go kocham [emoji6]

Katja, cudowne! Szkoda tylko że dziewczyńskie.. chłopakowi raczej takich nie kupię.. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie wygląd ma superowy kojarzy mi się z celebrytami koleżanka ma Anex sport i gondole zachwala. Tylko cena trochę wyższa od Roana:)
Jaki masz model i kolor??
Ja na razie zestawilam sobie te 2 fajnie że mogę je porównać w sklepie.
IMG_20170621_140400.jpg

Załączniki

• IMG_20170621_140400.jpg
    IMG_20170621_140400.jpg
    127,9 KB · Wyświetleń: 551
Aim tak jest. Po praniu nawet spoko wyglądają, o dziwo. Wczoraj byłam, jestem tam bardzo rzadko bo nie mam w okolicy. Chyba do spania przy upale będzie ok, nie? Masz może?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam i mam dwa identyczne tylko inne kolory ale ja się kompletnie nie znam czy są dobre czy nie, czy do czego będą :p ja z kolei mam ten sklep mega blisko i prawie codziennie tam jestem stąd od razu poznałam :D

Też mam anex sport ale kupiona jeszcze kolekcja 2016, bo 2017 miały plecaki które mi się nie podobały zamiast toreb a też widzę znów są torby, to dobrze że do tego wrócili.

reklama
Aim no i ja się nie znam :) tyle że większość dzieciowych rzeczy mam z takiej grubszej bawełny, a to taka cienizna, że jak dotknęłam to stwierdziłam że wezmę przy tych upalach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry