reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

reklama
IMG_8005.jpg
A tak wogóle to polecam książkę
, która na pierwszy rzut oka nie przypadła mi do gustu ale po poczytaniu to fajna skarbnica wiedzy, szczególnie dla pierworódek;)
1498041706-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo ja mam ta ksiezke i wersje jeszcze w oczekiwaniu na dziecko cala ciaza porod polog.

Co do laluś z hm o ktoryh mowilam dzis pojechalam i kupilam dwie :) miffy sobie odpuscilam, jakos mi nie leza te maskotki. Kupilam za to jedna z 39 na 15 zl a druga 10 zl !! :) sa milusie, te strojne kiecki mozna sciagnac i miec ladna lalunie. Do tego kupilam kocyk w smyku z 59 na 40.

Załączniki

• IMG_8005.jpg
    IMG_8005.jpg
    115,9 KB · Wyświetleń: 528
Emol, fajny kącik [emoji4]

Paninka, ja się wahałam między Roanem a Anexem, macałam je dokładnie w sklepie i porównywałam. Wybrałam Anexa, wg. mnie fajniejszy, ładniejszy, lepsza jakość i w ogóle go kocham [emoji6]

Katja, cudowne! Szkoda tylko że dziewczyńskie.. chłopakowi raczej takich nie kupię.. [emoji6]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie wygląd ma superowy kojarzy mi się z celebrytami koleżanka ma Anex sport i gondole zachwala. Tylko cena trochę wyższa od Roana:)
Jaki masz model i kolor??
Ja na razie zestawilam sobie te 2 fajnie że mogę je porównać w sklepie.
IMG_20170621_140400.jpg

Załączniki

• IMG_20170621_140400.jpg
    IMG_20170621_140400.jpg
    127,9 KB · Wyświetleń: 550
Aim tak jest. Po praniu nawet spoko wyglądają, o dziwo. Wczoraj byłam, jestem tam bardzo rzadko bo nie mam w okolicy. Chyba do spania przy upale będzie ok, nie? Masz może?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Kupiłam i mam dwa identyczne tylko inne kolory ale ja się kompletnie nie znam czy są dobre czy nie, czy do czego będą :p ja z kolei mam ten sklep mega blisko i prawie codziennie tam jestem stąd od razu poznałam :D

Też mam anex sport ale kupiona jeszcze kolekcja 2016, bo 2017 miały plecaki które mi się nie podobały zamiast toreb a też widzę znów są torby, to dobrze że do tego wrócili.

reklama
Aim no i ja się nie znam :) tyle że większość dzieciowych rzeczy mam z takiej grubszej bawełny, a to taka cienizna, że jak dotknęłam to stwierdziłam że wezmę przy tych upalach.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry