reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy:-)

Ja na 56 mam troche bodziakow i z 5 spiochow.Na pewno wykorzystam bo nawet takie dziecko ktore rodzi sie i ma 56 cm jest skurczone i 56 pasuje.
W 62 by sie topilo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na 56 mam troche bodziakow i z 5 spiochow.Na pewno wykorzystam bo nawet takie dziecko ktore rodzi sie i ma 56 cm jest skurczone i 56 pasuje.
W 62 by sie topilo.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też. Lena urodziła się 3240g i 54cm i przez pierwsze 1.5 tyg topiła się w 62.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Każdy się topi w ubraniach za dużych na swój rozmiar więc to nie dziwne że noworodek też :D jednak i tak mnie to nie skłoni do zakupu na zapas, za bardzo boję się niekorzystania zakupu a u nas jest spora szansa na dziecko chude ale długie.

No jeśli ktoś ma już z góry powiedziane "to będzie duże dziecko" albo "dlugie" to może się faktycznie mało przydać ale z reguły dzieci ze "średnią masą i dł" zaczynają od 56 :)

Ja jednak pamiętam jak Lena się urodziła i było to mega niewygodne jak ciuszki z niej dosłownie spadały i zawijały z każdej strony.

Przychodzą moje łowy z ali [emoji1]

1497951601-aaaaaa.jpeg

Królik gra, większa gwiazdka piszczy, a misiek jest grzechotką. Doszło po miesiącu.

1497951647-aaaaaa.jpeg

A tu większą wersja królika, która ma w pupie groszki. Doszło po 2 tygodniach.

Super jakość, bez zapachu [emoji4]

Przychodzą moje łowy z ali [emoji1]

1497951601-aaaaaa.jpeg

Królik gra, większa gwiazdka piszczy, a misiek jest grzechotką. Doszło po miesiącu.

1497951647-aaaaaa.jpeg

A tu większą wersja królika, która ma w pupie groszki. Doszło po 2 tygodniach.

Super jakość, bez zapachu [emoji4]

Ja też mam te królika i zastanawiałam się nad zestawem wiszącym, wygląda fajnie.. teraz żałuje, że go nie zamówiłam..
Monti podasz namiary na sprzedającego? ja też szybko otrzymałam przesyłkę ale porównam z Twoim i może jeszcze zamówie

Kurcze dziewczynki a jak wy oplacacie te zamowienia z ali? Ja nie mam zadnych kart kredytowych czy jakis, a to chyba tak trzeba ?

Proszę bardzo

Duży Królik
Link do: Online Shop Cute Kids Toys Rabbit Gift Doll Bunny Plush Toy Stuffed Animal Toys for Children 54*11CM | Aliexpress Mobile

Wiszące maskotki
Link do: Online Shop Music Plush Rattles Crib Stroller Mamas Hanging Baby Rabbit Star Shape Plush Toys Cute Baby Bed Hanging Doll Prams Bunny Mobi LB | Aliexpress Mobile

Zamówiłam jeszcze misia, ale nadal na niego czekam
Link do: Online Shop cute Baby Crib Stroller Toy Rabbit Bunny Bear Soft Plush infant Doll Mobile Bed Pram kid Animal Hanging Ring Ring Color Random | Aliexpress Mobile

Ceny w porównaniu z wersjami dostępnymi w Pl są obłędnie niskie. Chcę jeszcze zamówić lalkę metoo, bo też mam link do sprawdzonego sklepu. Tylko jeśli chce się mieć lalkę z imieniem to trzeba samemu np na allegro kupić naprasowanki
Link do: Store

reklama
Kupię może z 5 bodziakow i z 5 śpiochów, tyle;) my raczej jesteśmy z tych kurdupli także nie spodziewamy się, że mała będzie mieć nawet te książkowe 56cm :)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry