reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pierwsze wyprawkowe zakupy

reklama
Ja bym nie kupowała. Jestem w 17 tygodniu i nie mam jeszcze nic. Kupiłam kiedyś okazyjnie jakieś body niemowlęce przed ciążą bo mi się spodobało i już nawet nie wiem gdzie to jest 😂 Zaczniemy kompletować za jakiś czas jak dowiemy się płci

Możesz wszystko to Twoja decyzja. Możesz być to miłe może być to przykre w zależności od Ciebie i tego co będzie się działo (a obie te rzeczy to przecież wielką dla nas zagadka;). To ma być jakby dobra wróżba;)?Bo okazji na vinted będzie mnóstwo spokojnie😀

Ja osobiście bym nie kupowała.
Chyba że masz miejsce, masz gdzie to odpowiednio trzymać i nie martwisz się, że ubranka np zżółkną lub źle się przechowają i nasiąkną zapachem "z kąta" .

Do góry