reklama
Emol
Fanka BB :)
Chwałę się efektem co do ubranek to ja kupiłam 56 tylko to co biorę do szpitala, resztę dostałam (nawet na rozmiar 50) a jak coś kupowałam to min. 62
Ps kocyk i podusia w piórka dlatego motyw sow
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Ps kocyk i podusia w piórka dlatego motyw sow
Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom
Katja.
Emol super kącik !! Slicznie sie zgralo, napewno napawasz sie widoczkiem..
Ja jedynie planuje zakupic ktoras z przytulanek z hm za 20 zlotych teraz są, takie z dlugimi nogami. Potem sie zobaczy moze ktos przyniesie zreszta moj syn nie lubial i nadal nie lubi przytulanek maskotek.
Ja dzis otrzymalam zamowiona poduszka z la millou do wozka , z wlokna bambusowego prosta zwykla. Jestem zadowolona z jakosci mysle ze glowka nie bedzie sie mocno pocila.
Ja jedynie planuje zakupic ktoras z przytulanek z hm za 20 zlotych teraz są, takie z dlugimi nogami. Potem sie zobaczy moze ktos przyniesie zreszta moj syn nie lubial i nadal nie lubi przytulanek maskotek.
Ja dzis otrzymalam zamowiona poduszka z la millou do wozka , z wlokna bambusowego prosta zwykla. Jestem zadowolona z jakosci mysle ze glowka nie bedzie sie mocno pocila.
martac88
Zaciekawiona BB
Katja jak wygląda ta przytulanka z hm??Emol super kącik !! Slicznie sie zgralo, napewno napawasz sie widoczkiem..
paninka87
Emol piękne sowki mnie dziś córka namówiła na pieluszke tetrowa w sowki. Generalnie uniwersalne ciuszki trudno kupić. U mnie zapewne będa dominowały niebieski miętowy i szary wzór gwiazdkowy zaczynam szał zakupowy w naszym centrum dziecięcym oglądałam dziś wózki w sumie poszłam głównie z myślą o roan bass soft... pani sprowadzi mi wybrany kolor z drugiego sklepu na jutro hihi będę mogła obejrzeć na żywo.
Dziewczyny macie jakieś porównanie między Roan a Anex????
Ceny w centrum takie jak na internecie a przynajmniej mogę obejrzeć jak mi się nie spodoba to nic będziemy myśleć dalej
Dziewczyny macie jakieś porównanie między Roan a Anex????
Ceny w centrum takie jak na internecie a przynajmniej mogę obejrzeć jak mi się nie spodoba to nic będziemy myśleć dalej
Emol, fajny kącik [emoji4]
Paninka, ja się wahałam między Roanem a Anexem, macałam je dokładnie w sklepie i porównywałam. Wybrałam Anexa, wg. mnie fajniejszy, ładniejszy, lepsza jakość i w ogóle go kocham [emoji6]
Katja, cudowne! Szkoda tylko że dziewczyńskie.. chłopakowi raczej takich nie kupię.. [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Paninka, ja się wahałam między Roanem a Anexem, macałam je dokładnie w sklepie i porównywałam. Wybrałam Anexa, wg. mnie fajniejszy, ładniejszy, lepsza jakość i w ogóle go kocham [emoji6]
Katja, cudowne! Szkoda tylko że dziewczyńskie.. chłopakowi raczej takich nie kupię.. [emoji6]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama