reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:-)

reklama
Też mam ta książkę pierwszy rok życia dziecka :-) polecam poszukać używanej, ja kupiłam za 30zl w twardej oprawie.
W oczekiwaniu na ciążę z tej samej serii też mam i czytam na biezaco.

I mam jeszcze język niemowlat ale narazie tylko mąż przeczytal ale bardzo mu się podobała, szczególnie rozdział o planowaniu i już mówił że musimy sobie usiąść i zaplanować całą dobę z dzieckiem co o ktorej robimy eh ten mój mąż jest niemożliwy:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova to twój planuje, a u nas ja chcę mieć wszystko zaplanowane ale przy Kuby pracy to raczej niemożliwe ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol no to fakt, u Was wszystko dynamicznie. My to wiesz oboje 8-16 i domu ;-)

Pumelova tez czytałam tą książkę co twój mąż czytał i mi też się podobała :)
A książkę pierwszy rok życia dziecka chce wypożyczyć w bibliotece :)

Pumelova tez czytałam tą książkę co twój mąż czytał i mi też się podobała :)
A książkę pierwszy rok życia dziecka chce wypożyczyć w bibliotece :)
Zobacz czy nie masz gdzieś koło siebie na olx, ja nie szukałam najtaniej tylko najbliżej i trafiłam:-) chyba że masz w bibliotece:D
No ja się muszę zabrać za ta książkę druga ale jakoś zasypiam jak tylko zaczynam czytać:D

Tą książkę to.mój R kupił nam na gwiazdkę ale normalnie to też szukałabym na olx albo na allegro używanej.A ten język niemowląt też bardzo mnie interesuje, już wiele razy słyszałam że to fajne jest,:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I kolejna dostawa z ali [emoji38]

1498129136-aaaaaa.jpeg

Jakby któraś mam była zainteresowana wrzucam link: Link do: AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more

Zamówiłam 6.06 dostałam dziś. Opaseczki są ekstra [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry