reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:-)

reklama
Też mam ta książkę pierwszy rok życia dziecka :-) polecam poszukać używanej, ja kupiłam za 30zl w twardej oprawie.
W oczekiwaniu na ciążę z tej samej serii też mam i czytam na biezaco.

I mam jeszcze język niemowlat ale narazie tylko mąż przeczytal ale bardzo mu się podobała, szczególnie rozdział o planowaniu i już mówił że musimy sobie usiąść i zaplanować całą dobę z dzieckiem co o ktorej robimy eh ten mój mąż jest niemożliwy:-)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova to twój planuje, a u nas ja chcę mieć wszystko zaplanowane ale przy Kuby pracy to raczej niemożliwe ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Emol no to fakt, u Was wszystko dynamicznie. My to wiesz oboje 8-16 i domu ;-)

Pumelova tez czytałam tą książkę co twój mąż czytał i mi też się podobała :)
A książkę pierwszy rok życia dziecka chce wypożyczyć w bibliotece :)

Pumelova tez czytałam tą książkę co twój mąż czytał i mi też się podobała :)
A książkę pierwszy rok życia dziecka chce wypożyczyć w bibliotece :)
Zobacz czy nie masz gdzieś koło siebie na olx, ja nie szukałam najtaniej tylko najbliżej i trafiłam:-) chyba że masz w bibliotece:D
No ja się muszę zabrać za ta książkę druga ale jakoś zasypiam jak tylko zaczynam czytać:D

Tą książkę to.mój R kupił nam na gwiazdkę ale normalnie to też szukałabym na olx albo na allegro używanej.A ten język niemowląt też bardzo mnie interesuje, już wiele razy słyszałam że to fajne jest,:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I kolejna dostawa z ali [emoji38]

1498129136-aaaaaa.jpeg

Jakby któraś mam była zainteresowana wrzucam link: Link do: AliExpress Mobile - Global Online Shopping for Apparel, Phones, Computers, Electronics, Fashion and more

Zamówiłam 6.06 dostałam dziś. Opaseczki są ekstra [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry