reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja mam Tommee Tippee, są w środku z rurką antykolkową i pod wpływem temperatury zmienia kolor, jak niebieski to ok jak czerwony to mleko za ciepłe

Ja mam te same co ola ;-) tt antykolkowe 150 i 260ml. To i tak tylko do awaryjnych sytuacji bo mamy w planach kp ;-)

dziewczyny dopiero co się ogarnęłam że w cenie 2000zł kupię wózek 3w1 ale bez bazy isofix a to dodatkowe 500zł:baffled: czy wy macie lub kupujecie foteliki z bazą ??? zaczęłam się wgłębiać w temat i już nie wiem czy ta baza rzeczywiście bezpieczniejsza ???

Ja na pewno kupię bazę, bo z pasami jednak jest za duże zamieszanie i za duże prawdopodobieństwo, że coś źle zapnę. A tak to klik klik i z głowy. Pod tym kątem to moim zdaniem jest dużo bezpieczniejsze.

Ja kupiłam osobno fotelik maxi cosi cabrio z baza :-)
Baza napewno ułatwia dużo bo nie trzeba bawic sie z przypinaniem I przeciaganiem tych pasow.

Mi jest obojętne jak będzie z bazą w dobrej cenie to kupię z bazą. Mała bez bazy jeździła i z automatu ją przyczepiałam.
Fajnie jak takie klik klik bo faktycznie chwila moment i nie ma zabawy z pasami ale nie wiem jak to wypada w crash testach nie interesowałam się zbytnio tym :)

reklama
Do góry