reklama
Olo32
Fanka BB :)
To prawda, ceny mają wysokie, ale jakość jest świetna. Ja dostałam sukienkę do porodu od męża na Święta i jest piękna, dokupiłam jeszcze taką do karmienia i jestem zachwycona. Zobaczymy, jak się sprawdzą w praktyceTa koszula z Granatovo jest super. Oprócz ceny
Jolcia_
Witajcie jeśli spodziewacie się córeczki i nie macie jeszcze gotowej garderoby zapraszam mam bardzo dużo ubranek po moich córeczkach w załączniku tylko kilka przykładowych zdjęć
Załączniki
-
bb1.jpg219,2 KB · Wyświetleń: 257
-
bb2.jpg102,4 KB · Wyświetleń: 289
-
bb3.jpg136,4 KB · Wyświetleń: 273
-
bb4.jpg101,1 KB · Wyświetleń: 261
-
bb5.jpg143,6 KB · Wyświetleń: 260
-
bb7.jpg134 KB · Wyświetleń: 261
-
bb6.jpg111 KB · Wyświetleń: 265
-
bb8.jpg116,2 KB · Wyświetleń: 248
-
bb9.jpg104,7 KB · Wyświetleń: 263
-
bb10.jpg132 KB · Wyświetleń: 265
wszystkozajete
Moderatorka
Cześć dziewczyny przychodzę z marcówek z ostrzeżeniem. Odradzam zakupy na Allegro u użytkownika "DlaDzidziusia" - od tygodnia zero kontaktu, nie odpowiada na maile, a numer podany do kontaktu nie istnieje! Wkurzona jestem na maksa, bo gość ma 99.3 pozytywnych ocen i nagle w ciągu ostatnich 7 dni (czyli już po moim zakupie) wysyp negatywów :/
wszystkozajete
Moderatorka
Cześć dziewczyny przychodzę z marcówek z ostrzeżeniem. Odradzam zakupy na Allegro u użytkownika "DlaDzidziusia" - od tygodnia zero kontaktu, nie odpowiada na maile, a numer podany do kontaktu nie istnieje! Wkurzona jestem na maksa, bo gość ma 99.3 pozytywnych ocen i nagle w ciągu ostatnich 7 dni (czyli już po moim zakupie) wysyp negatywów :/
Odradzam zakupy u r_p77 to ten sam oszust co użytkownik "DlaDzidziusia" - od 2 tyg brak kontaktu, telefon nie istnieje, na maile nie odpisuje. Jestem taka wściekła, że szkoda gadać. Mam nadzieje, że interwencja Allegro zmusi go do zwrotu kasy.
ZdechłaKura
Współczuję
Hmm ja kupowałam U r_p77 kilka rzeczy niecały rok Chyba temu i byłam zadowolona, szkoda że Ciebie oszukał.Odradzam zakupy u r_p77 to ten sam oszust co użytkownik "DlaDzidziusia" - od 2 tyg brak kontaktu, telefon nie istnieje, na maile nie odpisuje. Jestem taka wściekła, że szkoda gadać. Mam nadzieje, że interwencja Allegro zmusi go do zwrotu kasy.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ZdechłaKura
ZdechłaKura
reklama
Kasieq85
W Super Pharm jest teraz promocja- między innymi na Canpol (30%). Oto moje łupy. Za całość pk. 100 zł
Super zakupy Nie wież może jak długo ta promocja będzie trwać ?
Podziel się: