reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Angi bardzo fajny zestaw :-) Dziś chcę zamówić 2 kocyki z Makaszki. Olga, Angi, będę wdzięczna za poradę jakie rozmiary brałyście. Te najmniejsze nadają się do wózka i do łożeczka? Czy lepiej kupić jeden większy?

Ja mam 100x135 jeden dla Oliwi jeden dla młodego lub oba będą dla młodego wyjdzie w praniu. Dla mnie lepsze były cienkie bo w zimę grzejniki działają a małej i tak koc nawlekałam na poszewkę na kołdrę. I tak jak Olga 75x100 dobre do wózka i do łóżeczka z tym że ten 75x100 będzie trochę "wychodził" pewnie z wózka ja kupiłam typowy do wózka sugerowany chyba 50x75 idealny do wózka ale na jedno chyba zbędny właśnie że za dużo ;)

No zestaw dla dziewczynki też mi się bradzo podoba :) ten dla chłopca już mniej ale po tej cenie nie będę marudzić no i zależało mi na pajacach których jest naprawdę dużo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupuję w aptece gemini online :) dość tanio :)

Co do kocyków to ja mam narazie jeden mały taki nie za cienki nie za gruby, jeszcze może kupię z 2 większe gruby i cienki i jeden bambusowy i styknie :)

Ja tez kupiłam Avent ale z serii Natural. Smoczek przypomina brodawke I sa antykolkowe.
Wyglada tak :-D

Załączniki

• 1430652083061.jpg
    1430652083061.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 77
reklama
Do góry