reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Angi świetne zestawy.

No już wszystko w sypialni przemeblowane, opróżniłam komodę K. dla maleństwa i jutro wrzucam wszystkie ciuszki do pralki do suszarki i prasowanie, może ogarnę to przez weekend i wtedy jak poukładam to zobaczę ile czego mam i czy czegoś jeszcze mi brakuje. Idę się chyba zdrzemnąć, chłopaki pojechali na quada a mnie tak zmogło, muszę to wykorzystać.

reklama
No ja z praniem się jeszcze chwile wstrzymam ;) tak z 2-3 tyg ;) i tak jeszcze czasu będę miała na dokupienie ale wątpie by jeszcze mnie coś przy atakowało. Mam taką nadzieję ;)

Angi bardzo fajny zestaw :-) Dziś chcę zamówić 2 kocyki z Makaszki. Olga, Angi, będę wdzięczna za poradę jakie rozmiary brałyście. Te najmniejsze nadają się do wózka i do łożeczka? Czy lepiej kupić jeden większy?

Angi bardzo fajny zestaw :-) Dziś chcę zamówić 2 kocyki z Makaszki. Olga, Angi, będę wdzięczna za poradę jakie rozmiary brałyście. Te najmniejsze nadają się do wózka i do łożeczka? Czy lepiej kupić jeden większy?

ja kupowałam te dlan iemowlaka, 75 x 100 cm bodajże, on do łóżeczka i wózka jest w sam raz, ten większy dla przedszkolaka do wózka będzie za duży, ale z kolei posłuży dziecku dłużej. ja mam dwa mniejsze - jeden light na lato i jeden grubszy zimowy.

Dzięki Olga mam nadzieje ze w realu tez będzie super ;) a czemu nie lubisz?

bo często jest tak, że kilka rzeczy mi się podoba, a reszta to jakieś byle co. właśnie to, że nie mogę sobie wybrać co chcę mnie zniechęca q;

Mam tak jak Olga. Mam taki gust, że większość ubranek z takich zestawów mi się nie podoba i też ten dla dziewwczynki mnie zaskoczył, na prawdę fajne rzeczy:)

Dziewczyny jaką aptekę internetową polecacie, gdzie najtaniej można zrobić potrzebne nam zakupy? A może w stancjonarnych jest taniej? Orientuje się któraś z was?

Ja często zamawiam w "Dbam o zdrowie" doz.pl, mam ją dość blisko i nie muszę płacić za wysyłkę. Ale sprawdzam w sumie każdy produkt czy ich cena jest ok, czy nie za wysoka - raczej zwykle jest dość dobra.

reklama
Do góry