reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Angi bardzo fajny zestaw :-) Dziś chcę zamówić 2 kocyki z Makaszki. Olga, Angi, będę wdzięczna za poradę jakie rozmiary brałyście. Te najmniejsze nadają się do wózka i do łożeczka? Czy lepiej kupić jeden większy?

Ja mam 100x135 jeden dla Oliwi jeden dla młodego lub oba będą dla młodego wyjdzie w praniu. Dla mnie lepsze były cienkie bo w zimę grzejniki działają a małej i tak koc nawlekałam na poszewkę na kołdrę. I tak jak Olga 75x100 dobre do wózka i do łóżeczka z tym że ten 75x100 będzie trochę "wychodził" pewnie z wózka ja kupiłam typowy do wózka sugerowany chyba 50x75 idealny do wózka ale na jedno chyba zbędny właśnie że za dużo ;)

No zestaw dla dziewczynki też mi się bradzo podoba :) ten dla chłopca już mniej ale po tej cenie nie będę marudzić no i zależało mi na pajacach których jest naprawdę dużo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja kupuję w aptece gemini online :) dość tanio :)

Co do kocyków to ja mam narazie jeden mały taki nie za cienki nie za gruby, jeszcze może kupię z 2 większe gruby i cienki i jeden bambusowy i styknie :)

Ja tez kupiłam Avent ale z serii Natural. Smoczek przypomina brodawke I sa antykolkowe.
Wyglada tak :-D

Załączniki

• 1430652083061.jpg
    1430652083061.jpg
    11,4 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Do góry