reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja mam fride i elektryczny haxe. Żałuje ze tak późno kupiliśmy ten elektryczny. Odciąganie frida na początku ok, ale przy większej infekcji i sporym Katarze to makabra. Jeszcze w dodatku ja sie zarazalam.
Termometr mam zwykły elektroniczny. Przeważnie mierze małej temp w pupie, pod pacha nie zawsze sobie daje. Jak dla mnie jest ok

Ja z fridy jestem zadowolona, innego nie mamy. A termometr też polecam zwykły elektryczny z miękką końcówką.

Martyśka - fajny zakup, mam bardzo podobną kołyskę, sprawdziła się u nas, a wszczególności sam kosz mojżesza:)

Ewcia ja z fridy tez zadowolona byłam dopóki młoda nie zlapala dużej infekcji i miała zielone gile do pasa przez ponad tydzien (przepraszam za zbyt obrazowy opis), trzeba było odciągać tez w nocy bo oddychać nie mogła ani pic mleka i wtedy ten elektryczny okazał sie zbawienny...

Ja używam Katarek Plus - zdecydowanie.Wiki ma ciągle katar i frida nie dawała rady, nie mówiąc o tym co Wichurka,że się zarazić można. Katarek hop siup i gila nie ma :D A Wiki lubi odciąganie :)

Co do termometru to mam elektryczny, do czoła,ale tak, żeby sprawdzić czy coś się dzieje, a jak coś pokazuje to do pupy jeszcze, bo to najbardziej wiarygodne.

Dziewczyny, a nie wiecie gdzie można kupić fajną wkładkę na lato do spacerówki? ja mam spaceówkę z tak sztucznego materiału, ze się Wiki poprzykleja po prostu.... a ja nic nie mogę znaleźć :(

reklama
Mąż mnie jak nic z domu usunie :D

Zapolowałam wczoraj na aukcję z używkami dla starszej ;) ok 75 - 80 szt po jakieś 4zł 60 gr/szt :) Mam nadzieję że się nie zawiodę ;)
WIOSNA ZESTAW DZIEWCZYNKA NEXT ZARA NIKE BUTY 3-5 (5274143392) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

I dla młodego też zestaw kupiłam używek 90 szt ubranek 62-74 po 2zł 95gr/szt :D mam nadzieję że będzie w dobrym stanie to wszystko bo jak nie to się wścieknę. Góra kasy ehh chyba sama sobie odetnę net :D

Meega Paka 90szt. dla chłopca rozm 62-74 (5288898279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Pisałam ze kupiłam dostawkę w super cenie :), miałam wstawić rzeczy od makaszki zapomniałam, od niej przyszły dwa koce 100x135 :), rogal do karmienia ( i tu dzięki Olga dla mnie wręcz wydaje się idealny ;) co mnie cieszy :) ), kocyk do dostawki z poduszką, i kocyk do wózka, kurczak i kostka sensoryczna ;)

Próbuje męża naciągnąć na nowy narożnik i się od niego odczepię he he a no i musze w końcu wózek swój stary sprzedać :D

Do góry