Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobacz załącznik 684891Zobacz załącznik 684892Zobacz załącznik 684893
A tak wygląda moja kołyska, zamówie jeszcze jakiś ładny kocyk do niej i powinno być ok )
od marca jest ten nowy próg, wcześniej było 40 zł. ale oczywiście informacja o tej minimalnej kwocie jest ukryta gdzieś głęboko na stronie.Ja robiłam zakupy w C&A gdzieś w styczniu i normalnie zapłaciłam ok 60 zł + kw, ale moze od tego czasu cos sie zmieniło.
Ja kupiłam katarek i fride. Katarek mi koleżanka polecała, a fride wzięłam na ewentualne wyjścia np. jakbym musiała odciągnąć katar czekając do lekarza.
Termometr chce kupić elektroniczny z giętką końcówka i chyba też taki na podczerwień którym można temp różnych obiektów badać.