reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Kręgosłup mi w plecy wrasta ale udało się skończyć i z głowy mam ;) no prawie.

Obiecane aukcje z ubrankami dla dziewczynki rozm. 0-12mc + kombinezony i kurtka z ZARY
Na początku są moje rzeczy z czystki szafowej też zapraszam ;)

Przedmioty użytkownika anngeelaa2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Będę wstawiać jeszcze na pewno leżaczek bujaczek fisher różowy i mate Tiny Love różową interaktywną ale to w przyszłym tygodniu ;)

A teraz pytanie z natury zapewne idiotycznych :p wszystkie smoczki pasują do wszystkich butelek? np. kupię butelkę z aventu ze smoczkiem, dziecku nie podpasuje smoczek to moge go wymienić na jakiś z innej firmy? Zakładam, że tak, tak się tylko upewniam :p

Nie jestem pewna, ale chyyyba nie. Widziałam, że jest dużo wymiennych smoczków do aventa albo tt ale nigdzie nie pisali, że można wymieniać :-)
A szkoda, no bo właśnie nie wiadomo która będzie odpowiednia :tak::tak:

angi-wawa a Ty skąd wystawiasz tyle rzeczy? jakis sklep prowadzisz czy co??

Co do btelek, to każda firma ma inną średnice i tylko smoczki tej firmy pasują do tych butelek....

Ja z z Wiki przetestowałam wszystkie i zostaliśmy przy timmy toppy bo Wiki dosysając się robiła glonojada i musiała mieć szeroki smoczek (jak cycek)... te cieńkie smoczki w ogole nie wchodziły w rachube bo wkładała cały do buzi i nie umiała zassać :D

I Wiki tylko okrągłe smoczki, te niby spłaszczone w ogóle nie chciała....

Smoczek do buzi miała Avent - tylko te lubiła. Na szczęście smoka już odrzuciła i mamy za sobą temat smoczków.

Ale dla Wery ten sam zestaw zastosuje - smoczek uspakajacz Avent, butelka tommy.

Ostatnia edycja:
No to super z tymi butelkami :/

Mama dziś w Carrefourze kupiła dla małej pajacyk jasnozielony welurowy rozm 68 za jakieś 16 zł :) ostatki same niestety były i nic innego jeszcze sensownego jej w oko nie wpadło.

Patka nie każde dziecko akceptuje każdy smoczek. Moja za nic nie chciała tych spłaszczonych z nuk, tylko okrągłe z dr Brown i tommy teepe. Smoczki uspokajacze tez tylko okrągłe.

reklama
Do góry