reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
W tym cała rzecz
angi-wawa1988
Kręgosłup mi w plecy wrasta ale udało się skończyć i z głowy mam no prawie.
Obiecane aukcje z ubrankami dla dziewczynki rozm. 0-12mc + kombinezony i kurtka z ZARY
Na początku są moje rzeczy z czystki szafowej też zapraszam
Przedmioty użytkownika anngeelaa2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Będę wstawiać jeszcze na pewno leżaczek bujaczek fisher różowy i mate Tiny Love różową interaktywną ale to w przyszłym tygodniu
Obiecane aukcje z ubrankami dla dziewczynki rozm. 0-12mc + kombinezony i kurtka z ZARY
Na początku są moje rzeczy z czystki szafowej też zapraszam
Przedmioty użytkownika anngeelaa2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Będę wstawiać jeszcze na pewno leżaczek bujaczek fisher różowy i mate Tiny Love różową interaktywną ale to w przyszłym tygodniu
martyska1223
A teraz pytanie z natury zapewne idiotycznych wszystkie smoczki pasują do wszystkich butelek? np. kupię butelkę z aventu ze smoczkiem, dziecku nie podpasuje smoczek to moge go wymienić na jakiś z innej firmy? Zakładam, że tak, tak się tylko upewniam
Nie jestem pewna, ale chyyyba nie. Widziałam, że jest dużo wymiennych smoczków do aventa albo tt ale nigdzie nie pisali, że można wymieniać :-)
A szkoda, no bo właśnie nie wiadomo która będzie odpowiednia
ewelak
Zosinkowa Mama
Każda firma ma swoje smoczki ;-)Ja z czystym sumieniem polecam butelki firmy MAM- na początku mieliśmy taką MAM BABY butelka antykolkowa MAM Anti-Colic 160 ml 0+miesięcy
michalina_ch
angi-wawa a Ty skąd wystawiasz tyle rzeczy? jakis sklep prowadzisz czy co??
Co do btelek, to każda firma ma inną średnice i tylko smoczki tej firmy pasują do tych butelek....
Ja z z Wiki przetestowałam wszystkie i zostaliśmy przy timmy toppy bo Wiki dosysając się robiła glonojada i musiała mieć szeroki smoczek (jak cycek)... te cieńkie smoczki w ogole nie wchodziły w rachube bo wkładała cały do buzi i nie umiała zassać
I Wiki tylko okrągłe smoczki, te niby spłaszczone w ogóle nie chciała....
Smoczek do buzi miała Avent - tylko te lubiła. Na szczęście smoka już odrzuciła i mamy za sobą temat smoczków.
Ale dla Wery ten sam zestaw zastosuje - smoczek uspakajacz Avent, butelka tommy.
Co do btelek, to każda firma ma inną średnice i tylko smoczki tej firmy pasują do tych butelek....
Ja z z Wiki przetestowałam wszystkie i zostaliśmy przy timmy toppy bo Wiki dosysając się robiła glonojada i musiała mieć szeroki smoczek (jak cycek)... te cieńkie smoczki w ogole nie wchodziły w rachube bo wkładała cały do buzi i nie umiała zassać
I Wiki tylko okrągłe smoczki, te niby spłaszczone w ogóle nie chciała....
Smoczek do buzi miała Avent - tylko te lubiła. Na szczęście smoka już odrzuciła i mamy za sobą temat smoczków.
Ale dla Wery ten sam zestaw zastosuje - smoczek uspakajacz Avent, butelka tommy.
Ostatnia edycja:
Ja używałam do karmienia moim mlekiem butelki Tommee Tippee, jakoś Mati je wolał bo mają zbliżony kształt do piersi.
Potem miałam też butelkę MAM do wody i też pił ale od 6 m-ca
Thriade ponoć niektóre smoczki pasują do kiklu firm ale ja sie nie spotkałam.
Angi przenieś Ci post do https://www.babyboom.pl/forum/lipcowe-mamy-2015-a-f595/kupie-sprzedam-zamienie-73751/
bo tam powinien być ;-)
Potem miałam też butelkę MAM do wody i też pił ale od 6 m-ca
Thriade ponoć niektóre smoczki pasują do kiklu firm ale ja sie nie spotkałam.
Angi przenieś Ci post do https://www.babyboom.pl/forum/lipcowe-mamy-2015-a-f595/kupie-sprzedam-zamienie-73751/
bo tam powinien być ;-)
wichurka82
Patka nie każde dziecko akceptuje każdy smoczek. Moja za nic nie chciała tych spłaszczonych z nuk, tylko okrągłe z dr Brown i tommy teepe. Smoczki uspokajacze tez tylko okrągłe.
reklama
MamaPatryka89
Mój za to nie chciał w ogóle smoczka ssać i wypluwał każdy model próbowaliśmy ( ssał 2 miesiące kciuka )