reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
no ja jeszcze chcę kupić sportowy zupełnie miękki, właśnie do spania, bo ten się nie nadaje z tymi wkładkami w miseczkach.

dzięki Thriade muszę zgłębić te strony.
Obie strony mam sprawdzone, robiłam zwroty, wymiany - nie ma żadnego problemu. Na brastopie można zaleźć fajne promocje. W bravissimo byłam też kilka razy w Londynie w stacjonarnym sklepie, kupuję tam też często ciuchy (mają taką markę dla cycatych Pepperberry).
Jest jeszcze: Figleaves - Luxury Lingerie & Swimwear For Women & Men

Warto poszukać też czasem jakiś kodów zniżkowych, szczególnie do figleaves - czasem gdzies można na necie znaleźć np. 5% off.

Ja do karmienia polecam polskie biustonosze Alles. Ceny są bardzo spoko i rozmiarówka konkretna. Mój karmieniowy rozmiar u nich to 70G i ich rozmiarówka jest dla mnie prawidłowa tzn. taka sama jak w większości sklepów. Biustonosze nie rozciągnęły się w obwodzie z czego przede wszystkim jestem bardzo zadowolona. W pierwszej ciąży miałam biustonosze Anita, były dużo droższe i szybko się rozciągnęły.

Ja butelki kupiłam tommee tippee, a koleżanka mi polecała jeszcze z avent i canpol. Ale narazie zostaję przy tych co mam, jak nie podpasują młodej to kupię inną :-)

reklama
Ja kupiłam Aventa i jedna dr brownsa ( zamówiłam ją do sprawdzenia, bo to firma która jako pierwsza wproawdziła system antykolkowy ;) )

Do góry