reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Kręgosłup mi w plecy wrasta ale udało się skończyć i z głowy mam ;) no prawie.

Obiecane aukcje z ubrankami dla dziewczynki rozm. 0-12mc + kombinezony i kurtka z ZARY
Na początku są moje rzeczy z czystki szafowej też zapraszam ;)

Przedmioty użytkownika anngeelaa2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Będę wstawiać jeszcze na pewno leżaczek bujaczek fisher różowy i mate Tiny Love różową interaktywną ale to w przyszłym tygodniu ;)

A teraz pytanie z natury zapewne idiotycznych :p wszystkie smoczki pasują do wszystkich butelek? np. kupię butelkę z aventu ze smoczkiem, dziecku nie podpasuje smoczek to moge go wymienić na jakiś z innej firmy? Zakładam, że tak, tak się tylko upewniam :p

Nie jestem pewna, ale chyyyba nie. Widziałam, że jest dużo wymiennych smoczków do aventa albo tt ale nigdzie nie pisali, że można wymieniać :-)
A szkoda, no bo właśnie nie wiadomo która będzie odpowiednia :tak::tak:

angi-wawa a Ty skąd wystawiasz tyle rzeczy? jakis sklep prowadzisz czy co??

Co do btelek, to każda firma ma inną średnice i tylko smoczki tej firmy pasują do tych butelek....

Ja z z Wiki przetestowałam wszystkie i zostaliśmy przy timmy toppy bo Wiki dosysając się robiła glonojada i musiała mieć szeroki smoczek (jak cycek)... te cieńkie smoczki w ogole nie wchodziły w rachube bo wkładała cały do buzi i nie umiała zassać :D

I Wiki tylko okrągłe smoczki, te niby spłaszczone w ogóle nie chciała....

Smoczek do buzi miała Avent - tylko te lubiła. Na szczęście smoka już odrzuciła i mamy za sobą temat smoczków.

Ale dla Wery ten sam zestaw zastosuje - smoczek uspakajacz Avent, butelka tommy.

Ostatnia edycja:
No to super z tymi butelkami :/

Mama dziś w Carrefourze kupiła dla małej pajacyk jasnozielony welurowy rozm 68 za jakieś 16 zł :) ostatki same niestety były i nic innego jeszcze sensownego jej w oko nie wpadło.

Patka nie każde dziecko akceptuje każdy smoczek. Moja za nic nie chciała tych spłaszczonych z nuk, tylko okrągłe z dr Brown i tommy teepe. Smoczki uspokajacze tez tylko okrągłe.

reklama
Do góry