ja teraz kupiłam medelę calma - koleżanka polecała co też karmiła piersią a TT też jedną małą 150 mlJa chyba kupię Medelę Swing, a tam jest smoczek w zestawie Medela Calma (któraś z Was używała?) - tak w ogóle to ten smoczek + butelka kosztuje 50 zł - no comments. Ten Suavinex ma widzę śliczny design, chyba najładniejsze butelki jakie do tej pory widziałam... też się nad nimi zastanowię jeśli ta Medela nie zda egzaminu. Co do dra Brown'sa to widziałam, że są butelki szerokoszyjkowe i normalne (i smoczki też wiadomo do takich i takich).. Co to za różnica? W czymś jedne czy drugie są lepsze? #nieogarniamtychbutelek
Mati też niesmoczkowy wolał cyca ale krótko ;-)Moi też żadnych smoczków nie zaakceptowali z czego bardzo się cieszę Próbowaliśmy im podawać w trudnych sytuacjach, ale może za mało się starsliśmy, choć samo gryzienie smoczka ich już trochę uspokajało, po pierwszych może 3 miesiącach i tak już nie widziałam potrzeby.
Butelki ze smoczkiem na szczęście nigdy nie mieliśmy potrzeby użyć. Mam nadzieję, że i teraz tak będzie.
Witam niedzielnie :-)
Ja mam pytanie do Was odnośnie usztywnianych przewijaków na łóżeczko. Kupiłam komodę w Ikei 5 szufladową i obok chcę położyć łóżeczko właśnie z przewijakiem. Sprawdziło się u Was takie rozwiązanie? Na przewijak stosowałyście ochraniacz frotte?
miałam przewijak na łóżeczku ale krótko ok 6 m-cy z ochraniaczami frotte i podkładami z rossmana jak piszą dziewczyny, potem przewijałam na łózku też na podkładach