reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Dobra, zabierzcie mi kartę kredytową, bo dokupiłam kilka rzeczy właśnie w H&M online jeszcze... wydałam dziś na ubranka 460 zł i chyba muszę się iść leczyć. Z drugiej strony to moje pierwsze dziecko i wiadomo - trochę mnie ponosi :> Z pozytywów - jeśli chodzi o ciuszki, to jak dostarczą mi te wszystkie rzeczy to będę już done jeśli chodzi o rozmiar 62 i kilka rzeczy większych :)

reklama
Dobra, zabierzcie mi kartę kredytową, bo dokupiłam kilka rzeczy właśnie w H&M online jeszcze... wydałam dziś na ubranka 460 zł i chyba muszę się iść leczyć. Z drugiej strony to moje pierwsze dziecko i wiadomo - trochę mnie ponosi :> Z pozytywów - jeśli chodzi o ciuszki, to jak dostarczą mi te wszystkie rzeczy to będę już done jeśli chodzi o rozmiar 62 i kilka rzeczy większych :)

Haha ja z pierwszym tez tak mialam :) ale faktem jest ze potem wszystko sie przydało :)

Triade Ty myslisz ze Ty masz nierówno? Ja bede mieć druga dziewczynkę wiec teoretycznie nic nie powinnam kupować, a ja oczywiscie juz zdążyłam nakupić mimo ze Hania miała tyle rzeczy ze nie miałam ich gdzie trzymać. Ehh my "baby"...

Co do c&a maja bardzo fajna jakosc minus u nas byl taki ze w wielopakach kiedy dziecko cialka nabierze bodziaki mialy za wąskie dziurki od nozek :/ H&M seryjnie do przewidzenia ze zrobi wow strasznie sie ciesze ze jest online he he a wiecie kiedys omijalam ten sklep szerokim lukiem zdcydowanie c&a bylo moim faworytem przed ciazami ;) teraz sa na tym samym poziomie Ze smyka dopiero zaczelam korzystac ale tez nie narzekam Musze isc na outlet u mnie do Factory :-) Tam sporo malych ciuszkow :-)

thriade a ja myślałam że to ja szaleje :-) dzisiaj może coś upoluje z tym rabatem a czego nie będzie w stacjonarnym to zamówię online..........wprawdzie mam dostać jakieś używane ciuszki ale wisi mi to moja pierwsza kochana córunia będzie miała nowe szmatki a co;-)

angi ja w H&M lubie tylko dział dzieciecy inne ciuchy jakoś mi nie leżą ........a skoro tak chwalicie C&A to i tam coś pewnie zamówię..........fajne widziałam w kapahl ale chyba nie mają szopu online :-D nextem się na początku zachwyciłam ale nie podoba mi się ze wszystko w wielopakach np 6 pajaców w tym samym rozmiarze i wszystkie z dł rękawem raczej mi nie potrzebne..........

Madziula kappahl jest online. Ja z kolei byłam w dwóch stacjonarnych i nie było w ogóle rzeczy niemowlęcych.

jest ale na zasadzie jak kiedyś H&M można pooglądać są ceny ale nie da się zrobić zakupów online :no:

gdzie można kupić sweterek albo bluzę dla dziewczynki coś cieplejszego ale w rozmiarze 62-68 tylko bez kaptura i w jakimś spokojnym kolorze wszędzie są takie ciuszki ale w większych rozmiarach a wiadomo polskie lato potrafi być chłodne nawet w lipcu czy sierpniu...............czy może jakiś welurowy pajacyk grubszy jeden kupić ???

c&a lubię ale h&m średnio, wolę już f&F

madziuula welurowego pajaca bym nie kupowała na lato, ja miałam pajace bawełniane + na górę spodnie i welurowy sweterek, albo dresik welurowy

reklama
jest ale na zasadzie jak kiedyś H&M można pooglądać są ceny ale nie da się zrobić zakupów online :no:

gdzie można kupić sweterek albo bluzę dla dziewczynki coś cieplejszego ale w rozmiarze 62-68 tylko bez kaptura i w jakimś spokojnym kolorze wszędzie są takie ciuszki ale w większych rozmiarach a wiadomo polskie lato potrafi być chłodne nawet w lipcu czy sierpniu...............czy może jakiś welurowy pajacyk grubszy jeden kupić ???
Z tym kappahlem to faktycznie masz racje.. to nie wiem gdzie się kupuje te ciuchy skoro w KRK w dwóch sklepach nie było nic dla niemowląt :/
Co do sweterków to widziałam na interencie w H&M kilka... Ale bez szału..Za to bluzy z kapturem śliczne :) Ja kupiłam dresikowy kombinezonik (ten co wklejałam) właśnie na zimne dni.

Do góry