reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Ja odwlekałam zakupy bo jeszcze mam czas... Ale już zaczęłam mieć koszmary,że odbierała dziecko w szpitalnych ciuchach i zaszalałam.Wydałas 300 zł na parę ciuszków,ale nie mogłam się powstrzymać,uwielbiam firmę Banalne,wszystkie bawełniane,mięciutkie i dzisiaj przyszła paczula,nie mogę się napatrzeć i chcę więcej...więcej :-D

reklama
Ja policzylam czego ile mam i wiem jedno... Body z dlugim- dość!!! Dobrze ze chociaż w różnych rozmiarach ;-)
Teraz koncentruje się na *******kach bo boje się ze pomine później takich jak np szczoteczka do wloskow :-)
Może czas zrobic listę :-)
Poza tym znajac życie dużo rzeczy dostane...
Moja tesciowka już się rozplywala nad rzeczami które kupila pokazujac mi je przez skypa :p

Ja muszę liczyć sama na siebie,po starszej córci wszystko rozdał,niestety bezpowrotnie,ale powoli jakoś się kupi
Dla mnie największym problemem będą kosmetyki bo starsza córcia alergiczne,my z mężem też :(

Ja mam cos takiego
ImageUploadedByForum BabyBoom1427479852.735299.jpg
Kupowałam w Ikea

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1427479852.735299.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1427479852.735299.jpg
    8,9 KB · Wyświetleń: 30
thriade włąsnie w H&M praktycznie wszystkie bodziaki z dł rękawem a klasycznych śpiochów wcale nie ma tylko piżamki/pajace ja pokupiłam trochę polskich rzeczy ewa klucze, nicola materiał bardzo fajny no i ceny 11-14zł body i półśpiochy..........i już na 56 nic nie kupuje teraz tylko 62 ale też nie za dużo potem będę na bieżąco dokupować w miarę jak niunia będzie rosła a jak się nie wyrwę na zakupy to online można kupić dosłownie wszystko :-)

No to powiem wam ze w Uk nie ma wogole czegoś takiego jak spiochy :-o
A body zapinane na bok to tylko właśnie w H&M ;-)

Dziewczyny body zapinane na bok sa tez w C&A, a jakość moim zdaniem lepsza niz w H&M. W smyku na wyprzedażach tez mozna fajne rzeczy trafić.

Zrobiłam właśnie zakupy online w C&A - są 3 zestawy po 2 bodziaki z krótkim, więc jest jakiś wybór. W sklepie stacjonarnym za to BRYNDZA, nic nie było sensownego. Kupiłam też dwa pajace - piżamki - jedyne, które widziałam, że rozpinają się na obu nogawkach. W ogóle w C&A dużo ciuszków widziałam, które rozpinały się z tyłu, co w ogóle mi nie podpasowało, bo jak niby to mam obsłużyć???

Przy zapisie do newslettera C&A jest 10% rabatu na pierwsze zakupy, do wykorzystania w 14 dni :) Zamówiłam odbiór osobisty w sklepie (akurat będę i tak tam za tydzień, bo to koło mojego medicovera jest) i taka opcja jest bezpłatna.

Dziewczyny body zapinane na bok sa tez w C&A, a jakość moim zdaniem lepsza niz w H&M. W smyku na wyprzedażach tez mozna fajne rzeczy trafić.

ooo dzięki za info odnośnie jakośći z C&A bo wielopaki mają w bardzo atrakcyjnych cenach i zastanawiałam sie jak jakosć bo tylko online mogę zamówić.........

zapięcie z tyłu :baffled: przecież to maluszka będzie uwierać ..................

reklama
Thriade warto zaglądać do nich jak maja wyprzedaże posezonowe bo maja bardzo atrakcyjne ceny np teraz były kombinezony po 30 zł. Ja trafiłam tam kiedys zestaw dresów bardzo fajnych za 30zl.
Madziula mam od nich body w 5-pąku, tyle ze normalne wkładane przez głowę z bio bawełny z krótkim rękawkiem za 30zl, jakos bardzo fajna. Nic nie dzieje sie z nimi w praniu. Generalnie miałam dla córki ze 3 komplety dresów i welurowe i polarowe i "misiowe", rajstopki, sukienki, bodziaki. Wszystko w super jakości.

Do góry