P
pani.olga
Gość
ja też kupiłam prześcieradełka frotte i ochraniacz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja też planuje jutro do H&M wpaść głównie ze względu na ten rabat :-) ale u nas w białej słabo zaopatrzony ten dział i kilka rzeczy zamówię online............ dzisiaj jestem w domu i tak popatrzyłam co mam z ciuszków wszystko spisałam popatrzyłam kolorystycznie co do czego będzie pasować żeby nie nakupić wszystkiego bez sensu zamówiłam jeszcze na allegro 3x śpioszki i pajacyk bo w sklepach to głownie same bodziaki i półśpiochy no na razie wydałam 270zł i z ciuszków oprócz sweterka czy bluzy to chyba już mam wszystko stosowałam się do zasady z neta po 5-6 sztuk każdego rodzaju ubranek jak u was wyglądają zakupy ciuszkowe ile wydałyście lub planujecie wydać ??? jeszcze mam zamiar kupić coś takiego extra coś ala sukienka z leginsami tylko to już w rozmiarze 62-68 :-)
Ja nie zastosowałam żadnej zasady, tylko kupowałam to co mi się podobało :-)
Teraz mam pełno ciuchów, bardzo dużo od brata i siostrry no i plus to co ja nakupowałam..
Cenowo chyba wydałam dużo za dużo..
Ja go chciałam 68, ale było w sklepie tylko 74 i nie wzięłam.. kurczę teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam, ale ja go nie chcę na zimę tylko właściwie w miarę od razu chciałam go używać w takie chłodniejsze dni (np. ten lipiec był dość chłodny z tego co pamiętam - ciągle lało).Thriade - super jest ten dresikowy kombinezon!
Sama bym go zamówiła, tylko jaki rozmiar będzie miała moja mała na jesień.. o to jest pytanie :-)