reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
przyszło łóżeczku ale męża nie ma więc tylko zajrzałam do pudła no nie wiem co myśleć bo śmierdzi strasznie jak by wczoraj malowane było zobaczymy co się okaże po wyjęciu i złożeniu .............

Madziula moje tak drewnem pachniało mocno też, teraz jal szuflade otworzę to jeszcze delikatnie czuć :-( więc trochę potrzeba czasu

Madziula moje tak drewnem pachniało mocno też, teraz jal szuflade otworzę to jeszcze delikatnie czuć :-( więc trochę potrzeba czasu

oj czuć ale już się wietrzy :-)

a tak ogólnie szału nie ma jeśli chodzi o wykonanie drewno solidne ale malowanie widać że na szybko robione ale za takie pieniądze nie ma co narzekać ....

także moriam jeśli chcesz zamówić to powiem tak nie spodziewaj się cuda ale generalnie jest ok

przyszły moje wyczekiwane koszule gdy nie to że są bardzo fajne to bym odesłała na złość sprzedającej ;) rozmiar s/m okazał się idealny a i dostałam bluzkę gratis za tak długi czas oczekiwania:)

Ostatnia edycja:
madzia, a ile zapłaciłaś? bo to z IKEI bardzo porządne jest,a kosztowało 300 zł, solidna firma (;

no i odesłałam w środę jedno koło od wózka, bo było obdrapane z farby, to już dziś przyszło nowe :) ale się nawkurzałam na ten sklep, bo napisałam maila o tym kole, to mi odpowiedzieli, że "przysyłają po nie kuriera" i tyle. ani o której będzie, ani kiedy, ani jaka firma. zaczęłam dopytywać o to + kiedy mogę się spodziewać nowego koła, to w odpowiedzi usłyszałam, że "nie kontrolujemy godzin pracy kurierów, nie wiemy kiedy otrzyma pani nowe koło". noż kur...

aaa i zamówiłam sobie podróżny przewijak z motherhood, bardzo fajny :) chciałam z Zary, taki w pieski, ale 79 zł... poczekam, może go rzucą na przecenę jakoś (;

Ja mam dużo rzeczy z ikei ale mam mieszane uczucia.. Np. łóżeczko z szufladami kosztuje u nich 600 zł!!! A ja kupiłam za niecałe 300 z innej firmy na allegro. Po skręcaniu mebelków dla małej (mam przewijak i szafę z ikei) to mój mąż powiedział, że nigdy więcej :) patrząc ile czasu np. potem się skręca taką szafę (jak jest np. dużo szuflad) to te meble nie są aż tak tanie moim zdaniem.

Ja mam dużo rzeczy z ikei ale mam mieszane uczucia.. Np. łóżeczko z szufladami kosztuje u nich 600 zł!!! A ja kupiłam za niecałe 300 z innej firmy na allegro. Po skręcaniu mebelków dla małej (mam przewijak i szafę z ikei) to mój mąż powiedział, że nigdy więcej :) patrząc ile czasu np. potem się skręca taką szafę (jak jest np. dużo szuflad) to te meble nie są aż tak tanie moim zdaniem.

ja jestem fanem mebli z IKEI (; cały jeden pokój mam nimi urządzony, trzymają się od 12 lat i wyglądają świetnie. będę im wierna ;D

Meble z ikei skręca się łatwiej i szybciej niż te z BRW, czy z bodzio szajs :) Też lubię meble z ikei, są tanie, odpowiada mi ich prosty wygląd i przede wszystkim da się je rozkręcić, przewieźć do innego miasta i znowu skręcić ;) Thriade jak tam twoje lycksele się sprawuje? :p

reklama
Ja planuję zakupić w Ikei łóżko sypialniane z pojemnikiem, otwierane do góry, może któraś takie ma i może coś na ten temat powiedzieć?

Do góry