reklama
madziuuula87
Fanka BB :)
przyszło łóżeczku ale męża nie ma więc tylko zajrzałam do pudła no nie wiem co myśleć bo śmierdzi strasznie jak by wczoraj malowane było zobaczymy co się okaże po wyjęciu i złożeniu .............
kornelia1802
Madziula moje tak drewnem pachniało mocno też, teraz jal szuflade otworzę to jeszcze delikatnie czuć :-( więc trochę potrzeba czasu
madziuuula87
Madziula moje tak drewnem pachniało mocno też, teraz jal szuflade otworzę to jeszcze delikatnie czuć :-( więc trochę potrzeba czasu
oj czuć ale już się wietrzy :-)
a tak ogólnie szału nie ma jeśli chodzi o wykonanie drewno solidne ale malowanie widać że na szybko robione ale za takie pieniądze nie ma co narzekać ....
także moriam jeśli chcesz zamówić to powiem tak nie spodziewaj się cuda ale generalnie jest ok
przyszły moje wyczekiwane koszule gdy nie to że są bardzo fajne to bym odesłała na złość sprzedającej rozmiar s/m okazał się idealny a i dostałam bluzkę gratis za tak długi czas oczekiwania
Ostatnia edycja:
P
pani.olga
Gość
madzia, a ile zapłaciłaś? bo to z IKEI bardzo porządne jest,a kosztowało 300 zł, solidna firma (;
no i odesłałam w środę jedno koło od wózka, bo było obdrapane z farby, to już dziś przyszło nowe ale się nawkurzałam na ten sklep, bo napisałam maila o tym kole, to mi odpowiedzieli, że "przysyłają po nie kuriera" i tyle. ani o której będzie, ani kiedy, ani jaka firma. zaczęłam dopytywać o to + kiedy mogę się spodziewać nowego koła, to w odpowiedzi usłyszałam, że "nie kontrolujemy godzin pracy kurierów, nie wiemy kiedy otrzyma pani nowe koło". noż kur...
aaa i zamówiłam sobie podróżny przewijak z motherhood, bardzo fajny chciałam z Zary, taki w pieski, ale 79 zł... poczekam, może go rzucą na przecenę jakoś (;
no i odesłałam w środę jedno koło od wózka, bo było obdrapane z farby, to już dziś przyszło nowe ale się nawkurzałam na ten sklep, bo napisałam maila o tym kole, to mi odpowiedzieli, że "przysyłają po nie kuriera" i tyle. ani o której będzie, ani kiedy, ani jaka firma. zaczęłam dopytywać o to + kiedy mogę się spodziewać nowego koła, to w odpowiedzi usłyszałam, że "nie kontrolujemy godzin pracy kurierów, nie wiemy kiedy otrzyma pani nowe koło". noż kur...
aaa i zamówiłam sobie podróżny przewijak z motherhood, bardzo fajny chciałam z Zary, taki w pieski, ale 79 zł... poczekam, może go rzucą na przecenę jakoś (;
madziuuula87
Olga 260 zł wiem ze w Ikei są dobre i tanie rzeczy ale ja niestety dostępu nie mam.... A porównując ceny luzeczek u mnie to nie drogo....
Ja mam dużo rzeczy z ikei ale mam mieszane uczucia.. Np. łóżeczko z szufladami kosztuje u nich 600 zł!!! A ja kupiłam za niecałe 300 z innej firmy na allegro. Po skręcaniu mebelków dla małej (mam przewijak i szafę z ikei) to mój mąż powiedział, że nigdy więcej patrząc ile czasu np. potem się skręca taką szafę (jak jest np. dużo szuflad) to te meble nie są aż tak tanie moim zdaniem.
P
pani.olga
Gość
Ja mam dużo rzeczy z ikei ale mam mieszane uczucia.. Np. łóżeczko z szufladami kosztuje u nich 600 zł!!! A ja kupiłam za niecałe 300 z innej firmy na allegro. Po skręcaniu mebelków dla małej (mam przewijak i szafę z ikei) to mój mąż powiedział, że nigdy więcej patrząc ile czasu np. potem się skręca taką szafę (jak jest np. dużo szuflad) to te meble nie są aż tak tanie moim zdaniem.
ja jestem fanem mebli z IKEI (; cały jeden pokój mam nimi urządzony, trzymają się od 12 lat i wyglądają świetnie. będę im wierna ;D
huskyrescue
Zaangażowana w BB
Meble z ikei skręca się łatwiej i szybciej niż te z BRW, czy z bodzio szajs Też lubię meble z ikei, są tanie, odpowiada mi ich prosty wygląd i przede wszystkim da się je rozkręcić, przewieźć do innego miasta i znowu skręcić Thriade jak tam twoje lycksele się sprawuje?
reklama