reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Meble z ikei skręca się łatwiej i szybciej niż te z BRW, czy z bodzio szajs :) Też lubię meble z ikei, są tanie, odpowiada mi ich prosty wygląd i przede wszystkim da się je rozkręcić, przewieźć do innego miasta i znowu skręcić ;) Thriade jak tam twoje lycksele się sprawuje? :p

Na razie robi za miejsce do trzymania toreb do szpitala więc ciężko powiedzieć :) Łożko po rozłożeniu jak testowaliśmy to było bardzo sensowne.

reklama
Ola ja mam to łóżko Malm z pojemnikiem białe 180x200 i jestem bardzo zadowolona. Składałam je kilka godzin, niezła zabawa była, no ale cena bezkonkurencyjna. System fajny, bardzo wygodny, a dodadkowej przestrzeni do magazynowania tyle że szok:D Wiem, że jakoś samej ramy nie powala, bo mój drugi 6letni Malm bez pojemnika już ma szpary między płytą a okleiną na krawędziach, ale co tam:)

O właśnie Malm się nazywa i bardzo mi się podoba tylko nie wiem czy mi się zmieści z materacem 160x200 dopiero jak wstawie lozeczko to pomierze. Jak zobaczyłam ile miejsca jest w środku to spodobało mi się jeszcze bardziej bo wiadomo w szafach zawsze miejsca mało:o

madziuulka- dzieki za info. Kurcze, to musze sie zastanowic. Wstawisz zdjecie po zlozeniu lozeczka, takze tych niedociagniec? bede wdzieczna:)
ja nie mam jeszcze ani lozeczka ani kolyski. a czasu coraz mniej
za to pizame i koszule do szpitala kupiilam. w zasadzie do torby szpitalnej mam juz wszystko. ciuszki musze poprac tylko
wiec postep duzy :)

Kupiłam nowa bo nie udało sie:( 4 mi koło nosa przeszły a stwierdziłam ze za 230-250 zł nie bede używanej kupować i jeszcze jezdzic po nia bo nowa kosztuje 299zl

reklama
Moriam łóżeczko będziemy składać w tym tygodniu bo czekamy na klucze do mieszkania tu u już nie ma sensu go składać.... A niedorobki to w takich miejscach nie widocznych np wewnętrzna strona szuflady ale może mi się tak trafiło akurat wiesz zawsze można odesłać z tym że koszt odesłania dojdzie....

Do góry