reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Meble z ikei skręca się łatwiej i szybciej niż te z BRW, czy z bodzio szajs :) Też lubię meble z ikei, są tanie, odpowiada mi ich prosty wygląd i przede wszystkim da się je rozkręcić, przewieźć do innego miasta i znowu skręcić ;) Thriade jak tam twoje lycksele się sprawuje? :p

Na razie robi za miejsce do trzymania toreb do szpitala więc ciężko powiedzieć :) Łożko po rozłożeniu jak testowaliśmy to było bardzo sensowne.

reklama
Ola ja mam to łóżko Malm z pojemnikiem białe 180x200 i jestem bardzo zadowolona. Składałam je kilka godzin, niezła zabawa była, no ale cena bezkonkurencyjna. System fajny, bardzo wygodny, a dodadkowej przestrzeni do magazynowania tyle że szok:D Wiem, że jakoś samej ramy nie powala, bo mój drugi 6letni Malm bez pojemnika już ma szpary między płytą a okleiną na krawędziach, ale co tam:)

O właśnie Malm się nazywa i bardzo mi się podoba tylko nie wiem czy mi się zmieści z materacem 160x200 dopiero jak wstawie lozeczko to pomierze. Jak zobaczyłam ile miejsca jest w środku to spodobało mi się jeszcze bardziej bo wiadomo w szafach zawsze miejsca mało:o

madziuulka- dzieki za info. Kurcze, to musze sie zastanowic. Wstawisz zdjecie po zlozeniu lozeczka, takze tych niedociagniec? bede wdzieczna:)
ja nie mam jeszcze ani lozeczka ani kolyski. a czasu coraz mniej
za to pizame i koszule do szpitala kupiilam. w zasadzie do torby szpitalnej mam juz wszystko. ciuszki musze poprac tylko
wiec postep duzy :)

Kupiłam nowa bo nie udało sie:( 4 mi koło nosa przeszły a stwierdziłam ze za 230-250 zł nie bede używanej kupować i jeszcze jezdzic po nia bo nowa kosztuje 299zl

reklama
Moriam łóżeczko będziemy składać w tym tygodniu bo czekamy na klucze do mieszkania tu u już nie ma sensu go składać.... A niedorobki to w takich miejscach nie widocznych np wewnętrzna strona szuflady ale może mi się tak trafiło akurat wiesz zawsze można odesłać z tym że koszt odesłania dojdzie....

Do góry