reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

mam pytanko co do biustonoszy do karmienia z firmy alles.
Jaki konkretnie model macie?
bo chce w końcu kupić

Mam dwa. Nie mogę ich znaleźć na ich stronie, więc zostaje Allegro :-)
Biustonosz karmienia ciąża MAMA FRUIT Alles 75E gr (5272422420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bardzo wygodny, miękki, dobrze przytrzymujący biust

LETIZIA 75D Alles Mama biustonosz do karmienia (5253971032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Prezentuje się lepiej, ale jest sztywniejszy, dlatego przypuszczam, że będzie mniej wygodny podczas karmienia.

reklama
Kati ja brałam co było u mnie w sklepiku i nie wszystkie leżały idealnie, więc trzeba dopasować coś dla siebie.

Mój ulubiony to Cafe Late właśnie, super leży - https://sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,404.html

Drugi też spoko - https://sklep.alles.pl/produkt,mama-shake-milk-u,786.html

Mam też ten fruit co Balcksilk, ale mi się urwało ramiączko i jest w naprawie

Ten mi się najbardziej podoba - https://sklep.alles.pl/produkt,mama-sense-u,833.html, szkoda że nie jest w kolorze cielistym.

Jako że nie noszę tych biustonoszy na codzień, bo w domu chodzę w luźnych z cienkiej bawełny, to pewnie już nie będę musiała kupować następnych.

ładne one są, ale dla mnie 200 zł za biustonosz to za dużo niestety, żeby mieć takich więcej niż 2 (;
dlatego do karmienia wzięłam sobie sporo tańsze,

Dzieki Ewcia :-)
Olga dla mnie też to za dużo ale moja mama moze mi załatwić od dostawcy za powiedzmy 2/3 ceny, a firmę Alles mam sprawdzoną i przy moim kręgosłupie (skrzywienie mocne) muszę mieć dobrze dobrany biustonosz a w połogu to dopiero da sie we znaki.

Olga a w internecie kupowałaś, to może puść linka jak możesz. Ja kupiłam na razie 2 po 90 zł i jak do karmienia to i tak wydają mi się za drogie, ale chciałam usztywniane bo mam spore piersi jeszcze bez pokarmu a co dopiero jak przyjdzie nawał? z cycków zostaną naleśniki:-D
Dokupiłabym jeszcze jakieś, ale tańsze bo szkoda mi trochę kasy

Dla mnie Alles są tanie, bo 90-130zł za biustonosz, który starczy mi w sumie na 4 lata to niedużo:) Po dwóch latach w zasadzie w ogóle się nie rozciągnęły pod biustem i nadal zapinam na najluźniejsze haftki. Nawet nie wiem, gdzie bym miała kupić takie taniej w moim karmieniowym rozmiarze 70g. Wcześniej miałam po 170zł innej polskiej firmy i po trochę ponad roku już się nie nadawały przez rozciągnięcie pod biustem.

reklama
no ja akurat weszłam na jakiś za 170 zł (; ja kupuję plebejskie z H&M czy C&A :D poza tym w ciąży to nosiłam usztywniane sportowe, bo wszystko inne mnie uciskało (a rozmiar na pewno dobrze dobrany). chciałabym sportowe do karmienia, ale chyba takich nie robią (;

Do góry