reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

mam pytanko co do biustonoszy do karmienia z firmy alles.
Jaki konkretnie model macie?
bo chce w końcu kupić

Mam dwa. Nie mogę ich znaleźć na ich stronie, więc zostaje Allegro :-)
Biustonosz karmienia ciąża MAMA FRUIT Alles 75E gr (5272422420) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bardzo wygodny, miękki, dobrze przytrzymujący biust

LETIZIA 75D Alles Mama biustonosz do karmienia (5253971032) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Prezentuje się lepiej, ale jest sztywniejszy, dlatego przypuszczam, że będzie mniej wygodny podczas karmienia.

reklama
Kati ja brałam co było u mnie w sklepiku i nie wszystkie leżały idealnie, więc trzeba dopasować coś dla siebie.

Mój ulubiony to Cafe Late właśnie, super leży - https://sklep.alles.pl/produkt,mama-caffe-latte-u,404.html

Drugi też spoko - https://sklep.alles.pl/produkt,mama-shake-milk-u,786.html

Mam też ten fruit co Balcksilk, ale mi się urwało ramiączko i jest w naprawie

Ten mi się najbardziej podoba - https://sklep.alles.pl/produkt,mama-sense-u,833.html, szkoda że nie jest w kolorze cielistym.

Jako że nie noszę tych biustonoszy na codzień, bo w domu chodzę w luźnych z cienkiej bawełny, to pewnie już nie będę musiała kupować następnych.

ładne one są, ale dla mnie 200 zł za biustonosz to za dużo niestety, żeby mieć takich więcej niż 2 (;
dlatego do karmienia wzięłam sobie sporo tańsze,

Dzieki Ewcia :-)
Olga dla mnie też to za dużo ale moja mama moze mi załatwić od dostawcy za powiedzmy 2/3 ceny, a firmę Alles mam sprawdzoną i przy moim kręgosłupie (skrzywienie mocne) muszę mieć dobrze dobrany biustonosz a w połogu to dopiero da sie we znaki.

Olga a w internecie kupowałaś, to może puść linka jak możesz. Ja kupiłam na razie 2 po 90 zł i jak do karmienia to i tak wydają mi się za drogie, ale chciałam usztywniane bo mam spore piersi jeszcze bez pokarmu a co dopiero jak przyjdzie nawał? z cycków zostaną naleśniki:-D
Dokupiłabym jeszcze jakieś, ale tańsze bo szkoda mi trochę kasy

Dla mnie Alles są tanie, bo 90-130zł za biustonosz, który starczy mi w sumie na 4 lata to niedużo:) Po dwóch latach w zasadzie w ogóle się nie rozciągnęły pod biustem i nadal zapinam na najluźniejsze haftki. Nawet nie wiem, gdzie bym miała kupić takie taniej w moim karmieniowym rozmiarze 70g. Wcześniej miałam po 170zł innej polskiej firmy i po trochę ponad roku już się nie nadawały przez rozciągnięcie pod biustem.

reklama
no ja akurat weszłam na jakiś za 170 zł (; ja kupuję plebejskie z H&M czy C&A :D poza tym w ciąży to nosiłam usztywniane sportowe, bo wszystko inne mnie uciskało (a rozmiar na pewno dobrze dobrany). chciałabym sportowe do karmienia, ale chyba takich nie robią (;

Do góry