reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Też tak miałam a prałam w dzidziusiu :sorry: po wyprasowaniu już lepiej ale i tak muszę znowu wyprać wszystko bo w mieszkaniu remont wszędzie się kurzy chociaż ubranka w szafce to i tak się tam skubany dostał.Zanim wyprasowałam to też wytrzepałam je wszystkie i miałam to samo co u Ciebie

Czyli w sumie i was podobnie bo już się zastanawiałam czy drugi raz nie prac tych pieluch bo ubranka to miękkie tylko ten zapach tego proszku to naprawdę taki laboratoryjny :-) więcej go nie kupię....

A i w sweterek ze smyka się rozwalił jeden rękaw zrobił się długi prawie jak dwa :-D

Ja w proszku nie piorę tylko w płynie lub tym balsamie DZIDZIUŚ tak samo ubran naszych tylko w kapsułkach.
Pralka nie pierwszej nowości a ja jeszcze nie mam wyczucia ile proszku (zawsze za dużo) no i później proszek pozostawał na ubraniach:confused2:

Ja z pierwszym uzywalam loveli i faktycznie przy nim zapach jest taki bardziej charakterystyczny niz przy dzidziusiu. Ale tez bardzo delikatniutki

reklama
Patrzyłam, ale ogolnie dziecięce ubranka zazwyczaj w 60 st zalecaja prac, ja pralam tak tylko raz, chociaz w pralce mam program dzieciecy wlasnie na 60

Do góry