wichurka82
Fanka BB :)
Spi sie super nawet po porodzie z nim spalam tylko zeby sie wyplątać z niego to trzeba sie nagimnastykować i miałam z tym problem po cc, poza tym przydaje sie jak dzidzia spi w łożku bo zawsze jakies zabezpieczenie jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madziuula, prosze daj znac, jak przyjdzie Twoje lozeczko, co do jakosci wykonania , twoich odczuc itpmoze zamiescisz jakas fotke po zlozeniu ? , bo rozne opiie klientow sa. Ja je tez bede chciala zamowic.michasia Twoja torba wygląda jak moja te same pampersy i różowe ciuszki :-)
no ja nie spakowałam jeszcze koszul nieszczęsnych co nie przyszły i sobie kosmetyków ......
a przyszłą pościel jest cudna zdj ecie poglądowe moje łóżeczko dopiero zamówione Zobacz załącznik 695408