reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Na laktacje to chyba jakieś specjalne herbatki można kupić, ale na pewno podczas karmienia nie można pić mięty bo hamuje laktacje chyba że ma się nawal pokarmu to można przyhamowac właśnie dzisiaj polozna mi o tym mówiła

Tak są gotowe herbatki. Nie wiem która kupić dlatego pytam może ktoś jakaś herbatkę próbował i poleci :)

moriam jeszcze nie ale od razu mówię ze zamówiłam u innego sprzedawcy ale takie same tamten co prawda miał piękne fotki ale ale mój poczytał negatywne komentarze i powiedział żebym inne znalazła i w efekcie dopiero w niedzielę zamówiliśmy o takie

ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE BIAŁE Z KRYTĄ SZUFLADĄ WYS.GRAT (5450858380) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dobrze ze przesledziliscie sprawe. W kazdym razie daj znac, jak bedziecie juz miec lozeczko , bo skorzystam z twojego doswiadczenia, to lozeczko b mi sie podoba i na pewno zamowie takie same :) a po akcji z kolyska jestem podwojnie ostrozna:(
bede tez wdzieczna za fotki:-)

reklama
Wichurka miałam tak samo z niania z monitorem ruchu z Angel care, jak już udało mi sie dodzwonić to okazywało sie że ogłoszenie nieaktualne.

Do góry