reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Dobrze, że przynajmniej mówicie, że się sprawdza, bo ten wygląd tak mi nie pasuje, że co wchodzę do pokoju to się wzdrygam. I nie chodzi już o kształt, tylko nawet ten pokrowiec z jakiegoś takiego beznadziejnego materiału jest, że wygląda jakby był brudny. Ale mieści się idealnie, da się go rozłożyć do przyzwoitego spania i to jest najważniejsze.

reklama
pisałam do tej babki co koszule zamówiłam no i wyobraźcie sobie nie zauważyli wpłaty ode mnie no normalnie boki zrywać wczoraj mieli wysłać rano priorytetem ale jakoś nie widać listonosza ..................

za to rożek przyszedł w ekspresowym tempie i jest świetny z jednej strony mieciutki i ciepły minky z drugiej chłodny bambus :-)

Mi dziś przyszedł komplet pościeli z wypełnieniem i rożkiem w komplecie słoniki szare rożek.jpg

Załączniki

• słoniki szare rożek.jpg
    słoniki szare rożek.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 62
Mamo Patryka, świetna pościel, a z jakiej to stronki?

Do mnie doszedł otulacz bambusowy lullalove Otulacz bambusowy supeRRO newborn, który któraś z Was na forum polecała - bardzo ładny, konkretny, no i nie pachnie "made in china", jestem zachwycona - podobno produkcja polska, polecam więc dalej w eter :)

Dobrze, że przynajmniej mówicie, że się sprawdza, bo ten wygląd tak mi nie pasuje, że co wchodzę do pokoju to się wzdrygam. I nie chodzi już o kształt, tylko nawet ten pokrowiec z jakiegoś takiego beznadziejnego materiału jest, że wygląda jakby był brudny. Ale mieści się idealnie, da się go rozłożyć do przyzwoitego spania i to jest najważniejsze.

Hehe, znając życie, taki nielubiany mebel będzie pewnie służył wam przez wiele lat i przetrwa inne sprzęty w domu ;-)

Mamo Patryka, świetna pościel, a z jakiej to stronki?

Do mnie doszedł otulacz bambusowy lullalove Otulacz bambusowy supeRRO newborn, który któraś z Was na forum polecała - bardzo ładny, konkretny, no i nie pachnie "made in china", jestem zachwycona - podobno produkcja polska, polecam więc dalej w eter :)

Ja mam ten otulaczek, bardzo fajny tylko z lekka przy duży kupiłam, ale myślę że to nie będzie problemem.

reklama
pisałam do tej babki co koszule zamówiłam no i wyobraźcie sobie nie zauważyli wpłaty ode mnie no normalnie boki zrywać wczoraj mieli wysłać rano priorytetem ale jakoś nie widać listonosza ..................

to samo, co u mnie było. ja nie wiem co za sieroty tam pracują.

fajny ten otulaczyk bambusowy, no ale kurde jak czytam, że się sprawdzi jako "pieluszka do odbijania", to się zastanawiam kto otulacza za 45 zł będzie używał w tym celu -_-"

Do góry