Blacksilk ja też mam tą sól co Hysky czasem jak przemywasz to zużywasz cała ampułke a czasem miałam na dwa dni do małego nic sie nie stało a jeszcze innym razem M. lub ja zużywalismy, kupiłam 100 szt bo sie najbardziej opłaca
reklama
P
pani.olga
Gość
Kurcze przy ostatnim zamówieniu z Gemini zapomniałam kupić sól fizjologiczną do oczu. Podpowiedzcie czy te plastikowe ampułki z solą zużywa się wciągu kilku dni i mogą stać takie otwarte? Nie używałam ich nigdy i zastanawiam się jaką ilość kupić.
taką sól możesz spokojnie kupić w pierwszej lepszej aptece, one są bardzo tanie
martyska1223
Fanka BB :)
Ja tez mam tą co dziewczyny, taka dala mi Pani w aptece. Wzięłam odrazu 20 ampulek
madziuuula87
dzięki dziewczyn wezmę właśnie to drugie jak założę ochraniacz na szczebelki i tak będzie z jednej strony zbudowane :-) tylko poczekam aż maż wróci z pracy pokaże mu bo powie ze wszystko zamawiam bez konsultacji z nim raptem zaczął się interesować zakupami pewnie dlatego ze z jego konta za nie płace heheh:-)
kurde koszul nadal nie ma dwa tygodnie od przelewu
sól mama taką w gemini zamówiłam
kurde koszul nadal nie ma dwa tygodnie od przelewu
sól mama taką w gemini zamówiłam
Załączniki
Co do łóżeczka to mi z tych akurat też drugie bardziej się podoba ;-) otulacza nie kupowałam, ale dostałam jeden od ciotki SwaddleMe czy jakoś tak, fajny, na początek wystarczy ;-) coś takiego tylko kolory inne:
http://www.jilliansdrawers.com/img/ucart/images/prodtext1/1141/SwaddleMe-Directions-cropped.jpg
Mam taki otulaczek z motherhood i też myślę że na początek będzie ok
P
pani.olga
Gość
najtańsza jest sól taka luzem, bez tekturowych opakowań, to jest wszystko jedno i to samo, a doliczają sobie za design pudełka /:
madziuuula87
najtańsza jest sól taka luzem, bez tekturowych opakowań, to jest wszystko jedno i to samo, a doliczają sobie za design pudełka /:
ja za tą w gemini zapłaciłam 10,19 zł ale 50 ampułek więc chyba tanio jak barszcz:-)
huskyrescue
Zaangażowana w BB
Załączniki
reklama
madziuuula87
Taki sam mam fotelik tylko inny kolor ale nie zamierzam prac :-)