reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Hej,
Czy kupowałyście już może pościel (wkład+ poszewki) dla dziecka? Z tego co wiem chyba najlepiej 100% bawełny, a na coś jeszcze powinnam zwrócić uwagę? Macie jakieś stronki do polecenia z których zamawiałyście? A czym będziecie przykrywać dzidziusia na lato, jak jest gorąco? :/

Hej,
Czy kupowałyście już może pościel (wkład+ poszewki) dla dziecka? Z tego co wiem chyba najlepiej 100% bawełny, a na coś jeszcze powinnam zwrócić uwagę? Macie jakieś stronki do polecenia z których zamawiałyście? A czym będziecie przykrywać dzidziusia na lato, jak jest gorąco? :/

Nie planuję zakupu pościeli. Dostałam trzy śpiworki i inna Mama poleciła mi właśnie takie rozwiązanie. Gdy będę upały to cienki kocyk lub otulacz bambusowy.

Ja za pewne kupie pościel, wiem że może być nie przydatna ale chcem mieć piękne łóżeczko- najwyzej mała bedzie spała na kołdrze a przykryta kocykiem :)
Przed chwilą odebrałam kołyske mojżesza- jak skręce nogi to wstawie wam zdjęcie ;))

pościel zbędny wydatek moim zdaniem, chodzi o to przecież, żeby dziecku było wygodnie i żeby spało zdrowo (na materacu, który kształtuje kręgosłup odpowiednio), a nie o to, żeby nam się dobrze patrzyło. ja mam tylko prześcieradełka + kocyki.

reklama
Martyśka -boskie są te pokrowce :)...zwłaszcza mój średniak zakochany w pokrowcu z superbohaterami ....chyba zakupimy taki ;)

Do góry