reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja mam naprawdę sporo tych ubranek na 56 bo moja pierworodna mała i drobna była i przydały nam sie nawet 50. Teraz tez bede mieć sporo 56. Dzis byłam na usg III trymestru i okazuje sie ze Pola tez bedzie drobna i nieduża.

Dzięki za listy! Jestem właśnie w trakcie tworzenia swojej, ale tak się zastanawiam, bo rampersy widziałam tylko na zdjęciach, nigdy na żywo na dziecku, to w ogóle jest jakaś różnica między rampersem a body? Bo w obu przypadkach ma odsłonięte nóżki. Jest konieczne, aby takie coś mieć? Czy można zamiennie zastosować body z krótkim rękawkiem na cieplejsze dni? Gdzieś znalazłam info, że ich zaletą jest to, że w przeciwieństwie do body zasłaniają pieluchę... A jakieś inne zalety? :D

No dokladnie body to trochę bardziej takie dla mnie jak bielizna, a rampers czy jak to np w hm nazywają kombinezon letni to takie bardziej na wierzch na pokaz;) Ale z drugiej strony te kolorowe body niektóre są takie śliczne, że jak najbardziej nadają się jako główny strój.

Rampersy z krótkimi nogawkami na cieplejsze dni są spoko, choć dla mnie wystarczy body, ale te długie rampersy to u nas się totalnie nie sprawdziły.

Lada dzień będę mieć szafę na ciuszki malucha, to wyciągnę wszystko z piwnicy i napiszę Wam ile czego u nas było potrzebne:)

Reserved ma teraz kupon rabatowy na -25%, kupiłam dwie pierdołki dla małego (; (sorry za te dziwne szerokie zdjęcia, mają takie na stronie)

LG039-81X-101.jpgKU903-09M-101.jpg

Załączniki

• LG039-81X-101.jpg
    LG039-81X-101.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 57
  • KU903-09M-101.jpg
    KU903-09M-101.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry, jestem Thriade i jestem zakupoholikiem :D Przyszły do mnie dwie paczuchy z h&m i f&f. Muszę już przestać zamawiać, bo normalnie przeginam.. F&f spoko jakościowo, ale designersko to takie najbardziej dzieciowe są te ich rzeczy w sensie róż troszkę majtkowy, wzorki takie dzieciowe jak myszka minnie :) Ale jako rzeczy raczej wyglądają na dobrze uszyte i jako piżamki sprawdzą się świetnie. Póki co tak wizualnie i namacalnie na razie mi najbardziej pasuje h&m, ale po praniach i w użytkowaniu moge zmienić zdanie :)

reklama
Do góry