reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

reklama
Ja mam naprawdę sporo tych ubranek na 56 bo moja pierworodna mała i drobna była i przydały nam sie nawet 50. Teraz tez bede mieć sporo 56. Dzis byłam na usg III trymestru i okazuje sie ze Pola tez bedzie drobna i nieduża.

Dzięki za listy! Jestem właśnie w trakcie tworzenia swojej, ale tak się zastanawiam, bo rampersy widziałam tylko na zdjęciach, nigdy na żywo na dziecku, to w ogóle jest jakaś różnica między rampersem a body? Bo w obu przypadkach ma odsłonięte nóżki. Jest konieczne, aby takie coś mieć? Czy można zamiennie zastosować body z krótkim rękawkiem na cieplejsze dni? Gdzieś znalazłam info, że ich zaletą jest to, że w przeciwieństwie do body zasłaniają pieluchę... A jakieś inne zalety? :D

No dokladnie body to trochę bardziej takie dla mnie jak bielizna, a rampers czy jak to np w hm nazywają kombinezon letni to takie bardziej na wierzch na pokaz;) Ale z drugiej strony te kolorowe body niektóre są takie śliczne, że jak najbardziej nadają się jako główny strój.

Rampersy z krótkimi nogawkami na cieplejsze dni są spoko, choć dla mnie wystarczy body, ale te długie rampersy to u nas się totalnie nie sprawdziły.

Lada dzień będę mieć szafę na ciuszki malucha, to wyciągnę wszystko z piwnicy i napiszę Wam ile czego u nas było potrzebne:)

Reserved ma teraz kupon rabatowy na -25%, kupiłam dwie pierdołki dla małego (; (sorry za te dziwne szerokie zdjęcia, mają takie na stronie)

LG039-81X-101.jpgKU903-09M-101.jpg

Załączniki

• LG039-81X-101.jpg
    LG039-81X-101.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 65
  • KU903-09M-101.jpg
    KU903-09M-101.jpg
    6,6 KB · Wyświetleń: 72
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry, jestem Thriade i jestem zakupoholikiem :D Przyszły do mnie dwie paczuchy z h&m i f&f. Muszę już przestać zamawiać, bo normalnie przeginam.. F&f spoko jakościowo, ale designersko to takie najbardziej dzieciowe są te ich rzeczy w sensie róż troszkę majtkowy, wzorki takie dzieciowe jak myszka minnie :) Ale jako rzeczy raczej wyglądają na dobrze uszyte i jako piżamki sprawdzą się świetnie. Póki co tak wizualnie i namacalnie na razie mi najbardziej pasuje h&m, ale po praniach i w użytkowaniu moge zmienić zdanie :)

reklama
Do góry