reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Ja byłam w Reserved w niedzielę i jakoś szału na mnie nie zrobiło nic. A jak zrobiło to szkoda mi było kasy :p. W Tesco 5pak body kupiliśmy i 2 smoczki lovi :p

reklama
Dzień dobry, jestem Thriade i jestem zakupoholikiem :D Przyszły do mnie dwie paczuchy z h&m i f&f. Muszę już przestać zamawiać, bo normalnie przeginam.. F&f spoko jakościowo, ale designersko to takie najbardziej dzieciowe są te ich rzeczy w sensie róż troszkę majtkowy, wzorki takie dzieciowe jak myszka minnie :) Ale jako rzeczy raczej wyglądają na dobrze uszyte i jako piżamki sprawdzą się świetnie. Póki co tak wizualnie i namacalnie na razie mi najbardziej pasuje h&m, ale po praniach i w użytkowaniu moge zmienić zdanie :)

Czy mogłabym cie przedstawić mojemu mężowi? Może wtedy zrozumie ze "nie kupowanie "to w naszym stanie iscie szatanski wyczyn... A czasem przyplacamy to depresja i jakoś koncem koncow trzeba ja rozchodzic :-D
Patrzylam na te poprane rzeczy dziewczyn i zastanawiałam się jak mala mam a tak naprawdę nigdy nie policzylam tego tak w całości...Niestety jeszcze nie moge,musze czekać do czerwca,do przeprowadzki,póki co moje male slicznosci leza szczelnie pozamykane...
Wytrzymalam już tydzień bez kupowania...
I co?!! Mam zgagę od muffinek!!! :-(

Raczej niech pogada z moim mężem na temat nie wtrącania się w sprawy zakupów dla dziecka :> Mój mąż muszę powiedzieć idealnie wyczuł nastroje i się wycofał ze wszelkiej polemiki na temat zakupów, naiwnie licząc na mój zdrowy ciążowy rozsądek :D:D Ale przynajmniej mnie nie wkurza :D

no, mnie oczarowały szorty w ananasy :D a jeszcze jak zniżka, to żal nie brać (;
w H&M spodobał mi się komplet koszulka + szorty w wąsy, ale rozmiar wyprzedany ):

Dzień dobry, jestem Thriade i jestem zakupoholikiem :D Przyszły do mnie dwie paczuchy z h&m i f&f. Muszę już przestać zamawiać, bo normalnie przeginam.. F&f spoko jakościowo, ale designersko to takie najbardziej dzieciowe są te ich rzeczy w sensie róż troszkę majtkowy, wzorki takie dzieciowe jak myszka minnie :) Ale jako rzeczy raczej wyglądają na dobrze uszyte i jako piżamki sprawdzą się świetnie. Póki co tak wizualnie i namacalnie na razie mi najbardziej pasuje h&m, ale po praniach i w użytkowaniu moge zmienić zdanie :)

Raczej niech pogada z moim mężem na temat nie wtrącania się w sprawy zakupów dla dziecka :> Mój mąż muszę powiedzieć idealnie wyczuł nastroje i się wycofał ze wszelkiej polemiki na temat zakupów, naiwnie licząc na mój zdrowy ciążowy rozsądek :D:D Ale przynajmniej mnie nie wkurza :D

:-D:-D:-D:-D:-D padłam leżę i ryję ;-)

Pierwsza rzecz jaką dla córci kupiłam nie w ciuchlandzie :-D Ale musiałam to mieć, komplecik sukienka, czapka i gatki;-)

346.jpg

Załączniki

• 346.jpg
    346.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Do góry