reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy & wyprawka dla mam i fasolek

Ja byłam w Reserved w niedzielę i jakoś szału na mnie nie zrobiło nic. A jak zrobiło to szkoda mi było kasy :p. W Tesco 5pak body kupiliśmy i 2 smoczki lovi :p

reklama
Dzień dobry, jestem Thriade i jestem zakupoholikiem :D Przyszły do mnie dwie paczuchy z h&m i f&f. Muszę już przestać zamawiać, bo normalnie przeginam.. F&f spoko jakościowo, ale designersko to takie najbardziej dzieciowe są te ich rzeczy w sensie róż troszkę majtkowy, wzorki takie dzieciowe jak myszka minnie :) Ale jako rzeczy raczej wyglądają na dobrze uszyte i jako piżamki sprawdzą się świetnie. Póki co tak wizualnie i namacalnie na razie mi najbardziej pasuje h&m, ale po praniach i w użytkowaniu moge zmienić zdanie :)

Czy mogłabym cie przedstawić mojemu mężowi? Może wtedy zrozumie ze "nie kupowanie "to w naszym stanie iscie szatanski wyczyn... A czasem przyplacamy to depresja i jakoś koncem koncow trzeba ja rozchodzic :-D
Patrzylam na te poprane rzeczy dziewczyn i zastanawiałam się jak mala mam a tak naprawdę nigdy nie policzylam tego tak w całości...Niestety jeszcze nie moge,musze czekać do czerwca,do przeprowadzki,póki co moje male slicznosci leza szczelnie pozamykane...
Wytrzymalam już tydzień bez kupowania...
I co?!! Mam zgagę od muffinek!!! :-(

Raczej niech pogada z moim mężem na temat nie wtrącania się w sprawy zakupów dla dziecka :> Mój mąż muszę powiedzieć idealnie wyczuł nastroje i się wycofał ze wszelkiej polemiki na temat zakupów, naiwnie licząc na mój zdrowy ciążowy rozsądek :D:D Ale przynajmniej mnie nie wkurza :D

no, mnie oczarowały szorty w ananasy :D a jeszcze jak zniżka, to żal nie brać (;
w H&M spodobał mi się komplet koszulka + szorty w wąsy, ale rozmiar wyprzedany ):

Dzień dobry, jestem Thriade i jestem zakupoholikiem :D Przyszły do mnie dwie paczuchy z h&m i f&f. Muszę już przestać zamawiać, bo normalnie przeginam.. F&f spoko jakościowo, ale designersko to takie najbardziej dzieciowe są te ich rzeczy w sensie róż troszkę majtkowy, wzorki takie dzieciowe jak myszka minnie :) Ale jako rzeczy raczej wyglądają na dobrze uszyte i jako piżamki sprawdzą się świetnie. Póki co tak wizualnie i namacalnie na razie mi najbardziej pasuje h&m, ale po praniach i w użytkowaniu moge zmienić zdanie :)

Raczej niech pogada z moim mężem na temat nie wtrącania się w sprawy zakupów dla dziecka :> Mój mąż muszę powiedzieć idealnie wyczuł nastroje i się wycofał ze wszelkiej polemiki na temat zakupów, naiwnie licząc na mój zdrowy ciążowy rozsądek :D:D Ale przynajmniej mnie nie wkurza :D

:-D:-D:-D:-D:-D padłam leżę i ryję ;-)

Pierwsza rzecz jaką dla córci kupiłam nie w ciuchlandzie :-D Ale musiałam to mieć, komplecik sukienka, czapka i gatki;-)

346.jpg

Załączniki

• 346.jpg
    346.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry