huskyrescue
Zaangażowana w BB
Hej, a czy mogłabyś wrzucić w załączniku ten plik? Nie mam pojęcia ile, czego powinnam mieć. Na necie mnóstwo list, taki wybór, że kociokwiku można dostać. Na razie dostaję różne rzeczy od przyszłych dziadków- dlatego też czekam, bo chyba jeszcze nie wypadli z zakupowego szału, a ja nie chcę się zdublować i nie chcę kupić za dużo, bo boję się, że młoda prędzej zdąży wyrosnąć niż to "założyć". Jak dotąd kupiłam tylko jeden komplet ubranek(rozmiar 56), bo mi się podobał. Wiadomo, dzieci szybko rosną i na dodatek przecież nie wiem ile będzie miała po urodzeniu. A wy w jakich rozmiarach kupujecie ciuszki, bo widzę, że różnie... jakieś porady, przemyślenia? Staram się przepowiedzieć przyszłość na podstawie masy i wzrostu urodzeniowego mojego i męża, ale to różnie bywa...Hehe też mam takiego excela A skarpetek mam 6 par lol.. ja nie wiem czy ja mam za mało czy ty za dużo?
P.S. A jak Wasze samopoczucia przyszłe, "pierwszorazowe" mamy? Czujecie, że jeszcze kilka miesięcy i życie będzie prawie zupełnie inne? Dla mnie posiadanie dzidzi to totalny kosmos, mimo, że termin porodu tuż tuż