P
pani.olga
Gość
Ja podkłady mam 2 op po 10szt bella i 2 op po 10 szt canpol z przylepcem okaże się, które lepsze a i na łóżko mam jakieś 90x60cm chyba panda ale nie mam pewności bo luzem je mam teraz no i już w domu to w zależności jak będzie leciało, to always night
Ja sobie zamówiłam małą paczkę rzeczy ostatnio, w tym koszulę ze szlafrokiem bawełna WYPRZEDAŻ KPL SZLAFROK + KOSZULA DO KARMIENIA L/XL (4914772473) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.i tylko 40 zł za komplet, do tego kilka innych rzeczy typu majtki siateczkowe, skarpetki dla bobsona, sól fizjologiczną i ochraniacze na materac i dostałam w gratisie balsam do ust, cień do powiek i najlejke do auta miły gest
No i dostałam w poniedziałek ten Brzusiobox całkiem fajna sprawa, była tam paczka pampersów 33sztuki tych premium care 1 (ok. 20zł) herbatka ziołowa baby&mama med szczęśliwa ciąża (ok. 30zł) - całkiem smaczna, do tego zapinki do rękawiczek lullalove ToGo (ok. 27zł), glinka biała mikronizowana EcoSpa (ok. 8zł), próbki płatków do prania( nie pamiętam nazwy), jeszcze jakieś kupony na zakupy, co daje sumkę prawie 90 zł kupując oddzielnie doliczyć trzeba jeszcze przesyłkę, a ja płaciłam bodajże 63 zł z przesyłką
kurde, to miałaś super BrzusioBox, ten mój to była totalna bieda przy tym Twoim...